Meer dan 1000 feesten

Partyscene Redactie | 15 december 2010
headlines

Welkom in de wondere wereld van 1001 nacht. Waar dromen werkelijkheid worden en uit Aladin's lamp de spirit of housemusic tevoorschijn dwarrelde en leven blies in een zwarte doos aan het Amsterdamse Rembrandtplein.
duizen en een nacht in studio 80
Deze maand overschreed Studio 80 de magische grens van duizend feesten – een historisch feit dat natuurlijk gevierd moet worden. En dat doen ze met dit speciale 1001 nacht-feest op Tweede Kerstdag - zondag 26 december. Een exotisch festijn vol flonkerende sterren en betoverende buikdanseressen en met een speciale gastrol voor Scheherezade, die haar bedwelmende vertelsels over het publiek zal uitstrooien. En dat is nog niet alles, want 1001 nacht gaat extra lang door, tot de (niet zo) vroege uren van de maandagochtend.

Het staat nu al vast dat deze 1001 nacht de geschiedenis zal ingaan als een van de bijzonderste feesten ooit gehouden in Studio 80, al was het maar omdat er maar liefst zestien artiesten op het programma staan. De grote zaal van Paleis 80 staat geheel in het teken van bruisende live-acts, met onder andere de jonge, snel omhoog geschoten tovenaarsleerling Egbert (Cocoon) en kalief Olene Kadar – inmiddels een van de allergrootsten van de Amsterdamse scene. Ook komt Detroit house-held Anonym (‘the one who is anonymous') langs op zijn vliegende tapijt voor een exclusieve live-set, evenals techno-diva Sandrien, die ook live tot mirakels in staat blijkt.

In de afterhours neemt De Man Zonder Schaduw plaats achter de decks, die deze 1001 nacht op onnavolgbare en vooral ook grenzenloze wijze belooft af te sluiten.

Om het feest compleet te maken hebben een groot aantal organisaties die verantwoordelijk waren voor alle fantastische feesten in Studio 80 een delegatie gestuurd, sommigen zelfs inclusief eigen harem. Zoals Babylon (Victor Coral en ONNO), Redevice (Frodo, David Reinhart), WTTF (prinses Dorine Dorado), Dekmantel (Casper Tielrooij en Thomas Martojo), Vrijbuiters (Freddy Spool & Reiss), WeAreE (Johanna Mercker), Piekup (Bert Jimmink & de veertig rovers) en Rebellion (Lone Striker). MC is niemand minder dan Sinbad de Zeeman!

Dresscode: exotisch, 1001 nacht.

Check de site van Studio 80 voor alle details.Partyscene feliciteert de club met dit succes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws