Bpitch Control en Planet Delsin

Partyscene Redactie | 9 december 2010
headlines

Bpitch Control en Planet Delsin staan op vrijdag 10 december in  Trouw in Amsterdam.

ellen allienHet is aardig vertoeven aan de Wibautstraat op vrijdagnacht 10 december als de twee respectabele labels Delsin en Ellen Alliens Berlijnse BPitch Control hun onderkomen zoeken in Trouw. In De Verdieping wordt Delsin goed gerepresenteerd met drie waardige afgevaardigden: Conforce gaat live terwijl Newworldaquarium en Delta Funktionen de dj-sets die nacht verzorgen. Ellen Allien vertegenwoordigt haar eigen label natuurlijk zelf het beste, maar gaat op eigen verzoek een nacht lang samen met Nederlandse techno koningin Shinedoe achter de decks.

Allien is één van de weinige vrouwelijke labelbazen die de scene kent, maar draait en produceert menig full-time artiest eruit. ‘Dust’ is net uitgekomen op haar eigen BPitch Control en is alweer de vijfde plaat van Allien. Ellen Allien is behalve uistekend dj, producer en labelbaas ook verantwoordelijk voor haar eigen kledinglijn, met stukken die er modieuzer uitzien dan je standaard gepimpte shirtje. Eens in de zoveel tijd staat Shinedoe in Trouw en samen staan de vrouwen in de dans scene sterkt lijkt wel.

Beneden vindt de Delsin estafette plaats. In de Verdieping staan drie krijgers van het Amsterdamse label Delsin: Delta Funktionen, Newworldaquarium en Conforce (live) als waardige tegenhangers van al wat boven hen afspeelt. Het Amsterdamse label wordt internationaal bejubeld omdat het artiesten huisvest die vernieuwende techno, house en dubstep uitbrengen zonder concessies te maken. Deze drie mannen doen dat in de dj booth ook niet, kwaliteit voor de dansvloer is wat je te wachten staat. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 17 euro aan de deur.

Check ook www.bpitchcontrol.de en www.delsinrecords.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws