Soenda Indoor 2011

Partyscene Redactie | 9 december 2010
headlines

De organisatie geeft je nu tien goede redenen om naar Soenda Indoor 2011 te gaan.

Op 29 januari 2011 gaat wederom het dak er af van Central Studio´s met een nieuwe Soenda Indoor! Elevation Events geeft haar bezoekers graag een totaalbeleving: een vette lasershow, knallend geluid, een creatieve chill area en ravende Soenda’s. Een goed feest begint echter met een dikke line-up. Daarom gaat de aandacht in dit bericht uit naar de tien goede redenen om 29 januari vrij te houden in je agenda!

noze

1. Alexander Kowalski (LIVE): op elegante wijze fuseert de Duitse Kowalski elementen van klassieke Detroit en de historische Berlijnse techno sound. Zijn affectie voor gecompliceerde basslijnen, diepe beats en uitdagende samenstellingen blazen continu nieuw leven in de techno scene. Beleef Kowalski live en ga los op zijn diepe housy, dubby en funky sounds!

2. Alex Under: soms minimalistisch en diep, dan weer hard en agressief, maar altijd origineel. De Spaanse DJ bracht onder andere albums uit bij Trapez en Richie Hawtin’s label Plus 8.

3. Anton Pieëte & Olene Kadar (LIVE): deze helden van eigen bodem geven een speciale live-act weg tijdens Soenda Indoor. Een interview met de heren over deze primeur is in the making en komt binnenkort online.

4. bVoice: minimal house DJ from Russia! Vasily bVoice is resident van de wereldberoemde club Arma. De Rus besteedt veel tijd aan het produceren van eigen werk en maakt faam met zijn eigen radioprogramma’s op de Russische radio.

5. Dimzen & Erik Heijting: de twee Utrechtse vrienden staan garant voor een stevig potje techhouse. Beide heren gingen afgelopen zomer goed los. Dimzen ging hard op Soenda Festival en Heijting werd door velen bekroond tot koning van Smeerboel op het Strand. Nu ze samen achter de tafels kruipen moet dit wel leiden tot iets heel moois!

6. Gabriel Ananda (LIVE): met zijn goed gedoseerde diepe sound onderscheidt Gabriel Ananda zich van de mainstream techno. Luister zijn magische track Doppelwhipper maar eens…

7. Nôze (LIVE): het Franse duo Nôze draait techhouse en minimal, gecombineerd met een flinke dosis pop en Franse chansons. Wodka, champagne, stripteases en orgies: deze gasten zijn knettergek. Met fans als Luciano en Ricardo Villalobos doen ze het niet verkeerd.

8. Secret Cinema: na twintig jaar blijft zijn aanhang nog steeds groeien in zowel binnen- als buitenland. En terecht! Secret Cinema zet altijd een energieke set neer vol pompende bas- en melodielijnen.

9. Technasia: rollende en funky techno, dat is waar Technasia voor staat. Hij stond eerder op Welcome to the Future en Time Warp. Nu is het tijd voor Soenda!

10. Tobi Neumann: zit bij Sven Väth’s agency Cocoon! In 2004 maakte Neumann een drie jaar durende world tour. Hij kwam werkelijk overal: Japan, Ibiza en Zuid-Amerika. Net als Soenda slingert Neumann tussen de grenzen van house en techno.

Tien goede redenen om 29 januari vrij te houden in je agenda! Misschien ook maar de 30ste?

Meer informatie via www.elevation-events.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws