Format pakt uit

Partyscene Redactie | 10 december 2010
headlines

Vanavond is de laatste editie van Format in Air voor dit jaar. Een handige datum voor een 'get together'. Want het is vóór de verplichte familiale kerstvieringen en vóór vriendengroepen versplinteren over oud & nieuw feesten.
format
Sinds mei 2010 heeft dance minnend Nederland iedere tweede vrijdag van de maand kunnen genieten van vooruitstrevende house en techno in een vernieuwende club. De crew heeft samen met frequente bezoekers een “top vier” gemaakt van memorabele Format momenten uit dit jaar. En om met de wijlen Frank Sinatra te spreken “it was a very good year”.

Terugblikken op Format

1) Een hoop helden passeerden de revue en als er dan één muzikaal hoogtepunt genoemd mag worden is dat wel de set van Alex Under die met zijn onvervalste beuk techno de dansvloer in een dampende menigte veranderde. Eigenlijk niet in woorden te beschrijven.

2) De Plak crew zet Air2 volledig op zijn kop met een overschot aan mooie vrouwen. Die stonden hun mannetje op de dansvloer waardoor iedere dj even in zijn arm moest knijpen.

3) Op vrijdag de dertiende viel alle stroom uit in het pand aan de Amstelstraat. Echter wisten VJ, DJ en lichtman dat om te toveren tot een climax. De sfeer voor de avond was meteen gezet toen de juiste schakelaar gevonden was. 

4) Air2 is tijdens Format het terrein van diverse hosts die op hun beurt een mix brengen van gevestigd en aankomend talent. The Fooligans hadden beloofd met een grote schare fans te zullen komen. Maar toen er om 23.00 uur stipt een tourbus vol met ravers voor de entree verscheen werd de altijd mondige host zelfs even stil.Vanavond is het in Air2 de beurt aan Tuig! met DJ's Bob Wisman, Victor Peres, Roy El Kei en Miss Madesco & Elle.

Format pakt uit

De Italiaanse Ilario Alicante (1988) is een van de jongste artiesten uit de Cocoon stal. Hij verovert de clubwereld met zijn unieke combinatie van house, techno en Latijns Amerikaanse ritmes. De live act komt dit keer op naam van Mark Henning (DE). Hij bracht zijn debuut album uit op het Engelse Soma label in 2008 en inmiddels heeft hij zijn muziek gelicenseerd aan diverse M-nus en Fabric compilaties, aan labels als  Freude am Tanzen en treedt hij wekelijks op in clubs als de Panorama Bar en Fabric. Op papier geen kleine jongen en dat maakt nieuwsgierig.

In deze maand van de cadeau's trakteert Format de bezoekers. Na de button actie, en de “Format hoort wat” actie is er nu een selectie van te gekke partyfoto's gemaakt. Deze kan je vinden op http://facebook.com/AIR.FORMAT Als je jezelf of een vriend herkent, 'tag' deze persoon dan in de foto. Laat zo de mensen op de foto's kans maken op een van de Format t-shirts en tickets voor drie Format party´s op rij.

Traktatie

Nog een traktatie is de jaarmix die Juan Sanchez heeft gemaakt voor 3voor12. Luister de set hier.

Vrijdag 10 december
Format invites Ilario Alicante
Air, Amstelstraat 24, Amsterdam
23:00-05:00
Presale: 12,50
Ticketlink


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws