Sensation wordt 10 jaar

Partyscene Redactie | 8 december 2010
headlines

De countdown is begonnen! Nog maar enkele dagen tot dat de deuren van de Esprit Arena open gaan en het startschot voor het event van het jaar van start kan gaan. De Sensation komt met Oud & Nieuw terug naar Duitsland en zal Düsseldorf voor een hele nacht tot het wereldwijde middelpunt van de elektronische muziek maken.

Wat heel veel mensen niet weten, de Duitse metropolis Düsseldorf is maar een half uur rijden van Limburg of Noord-Brabant en zelfs vaniut Randstad is Düsseldorf binnen twee uur te bereiken.

De beste DJs komen naar Düsseldorf om met 30.000 Sensation-Fans Oud & Nieuw te vieren. Celebrate Life is dit jaar het motto en dit zal tijdens het 9 uur durende event tot in de ochtenduren doorgaans tot uiting komen! Met dit credo begint een nieuwe era van de Sensation die weer een dimensie verder zal gaan. In deze nacht gaat iedere gast het middelpunt uitmaken van de show. Interactie is het karakteriserende idee en zal de Sensation voor iedereen tot een heel speciaal event maken.

Centrum van de show zal een gigantische piramide zijn waar helemaal bovenop de DJs hun best gaan geven. In de loop van de nacht zal de piramide `geopend` worden en door alle Sensation-gasten bestormd worden. Op deze manier is het publiek dichter bij de artiesten dan ooit. Verder wachten veel verrassingen- natuurlijk niet alleen het spectaculaire 0 uur-moment.

Het grootste indoor `Sylvester-event` van Duitsland weet bovendien niet alleen te lokken met een unieke dresscode (toegang helemaal in het wit), maar ook door een ultimatieve sound-, pyro- en lasertechniek. Bereid je voor op dit Oud & Nieuw van de superlatieven! Celebrate Life!

Wie dit spektakel niet wil missen, kan meer informatie vinden op www.sensation.com en www.eventim.de.



sensation celebrate life

Partyscene mag kaarten weggeven voor de NYE editie in Duitsland!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws