Extrema en Indian Summer voorverkoop

Partyscene Redactie | 30 november 2010
headlines

Ook Extrema en Indian Summer beginnen vroegtijdig met de voorverkoop van de events.

logo extremaVerschillende organisaties zijn vanwege de BTW stijging op kaarten van 6 naar 19 procent al begonnen met de voorverkoop. De stijging gaat op 1 januari in en zo betalen bezoekers minder. Ook Extrema volgt nu. De organisatie start de voorverkoop van haar Nederlandse festivals Solar Weekend en Extrema Outdoor aanstaande woensdag 1 december al. De kaarten zullen de prijs van 2010 behouden en de eerste kopers krijgen er ook nog een dvd bij van het desbetreffende evenement. De tickets zullen nog 1 maand tegen het voordelige tarief beschikbaar zijn. De voorverkoop van Solar Weekend en Extrema Outdoor start dus op 1 december om 12:03 uur precies.

Tot 1 januari 2011 zal de oude ticketprijs dus gehanteerd worden. Je betaalt dan 59 euro voor een kaartje voor Extrema Outdoor, dat plaats zal vinden op 16 juli. Solar vindt plaats op 5, 6 en 7 augustus. Een vakantieticket kost 79 euro excl. fee + een-beter-milieu-begint-bij-jezelfborg. Daarvoor krijg je twee dagen toegang plus Strandcamping van vrijdag 5 t/m maandag 8 augustus. Incl. Solar Preparty (vrijdag) en Camping Party (zaterdag) op de Solar Strandcamping. De weekendtickets  kosten 59 euro excl. fee en gelden op 6 + 7 augustus, beide festivaldagen van 11.02 tot 23.00 uur. Excl. Solar Preparty (vrijdag) en Camping Party (zaterdag) op de Solar Strandcamping.

En ook het Indian Summer Festival start nog dit jaar met de voorverkoop. Bezoekers krijgen de gelegenheid om nog voor 1 januari 2011 kaarten te kopen tegen het lage BTW tarief. De voorverkoop voor dit festival begint op 4 december. Kaarten voor Indian Summer Festival 2011 kosten tot en met 31 december 50 euro ex fee. Vanaf 1 januari 2011 zal de entreeprijs 56,50 euro ex fee bedragen. Ook dit heeft te maken met de BTW verhoging van het kabinet Rutte. De line-up van Indian Summer 2011 zal eind januari bekend gemaakt worden.

Check ook www.extrema.nl en www.indiansummerfestival.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws