Sexy Motherfucker

Partyscene Redactie | 28 oktober 2010
headlines

De Sexy Motherfucker– Sexy In The City Tour staat op 6 november in Club Noa.

De Sexy Mothefucker evenementen zijn in een paar jaar tijd uitgegroeid tot drukbezochte megapopulaire clubs, festivals en plein events die ook afgelopen zomerseizoen weer zorgden voor uitverkochte strandfeesten bij Beachclub Vroeger, een unieke 7 daagse spring break Lloret tour en meer dan 10.000 bezoekers tijdens Matrixx at the park. De events zijn in navolging van dit jaar ook volgend jaar veelvuldig te vinden in toonaangevende clubs in het buitenland. Bulgarije, Italie, Spanje, Suriname, Aruba en maandelijks in Portugal, een vette Indonesië/Maleisië tour van 24 t/m 30 november en een USA tour midden december. SMF is on tour.

smf

Om dit te vieren start op 6 november een tour waarbij enkele grote clubs in Nederland worden aangedaan. De sexy sounds van resident dj's Afro Bro's en Seductive, die tevens verantwoordelijk waren voor de eerste Sexy cd die onlangs uitkwam worden aangevuld met nog meer namen, onder wie Brian Chundro&Santos, Delivio Reavon & Aaron Gill, Kid Kaio, Carlos Barbossa, Kriss-One, Robert Feelgood en heel veel entertainment! Een mix van dirty, sexy, latin, Urban house in combinatie met dikke live acts waaronder Kazzikasz op percussie en de vocalen van o.a. mc Pryme en mc D-Jay.

Het SMF circus, trekt samen met de essentiële artiesten daarna verder naar club Zalinas in Etten Leur, club Matrixx in Nijmegen en eind november club Challenge 2.0 in Hoofddorp. Maar dus eerste Club Noa. Deze kick off begint om 23.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop.

Check ook www.sexy-motherfucker.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws