Electronation Season Opener

Partyscene Redactie | 21 september 2010
headlines

Op zaterdag 25 september opent Electronation het clubseizoen weer met een dik feest.

Na het festivalseizoen is het weer hoog tijd voor een fris clubseizoen. Eindelijk weer de warme, droge en vooral gezellige clubs induiken met je vrienden en aanhang. Electronation ondersteunt deze start van een vers clubseizoen met een heuse Season Opener vol kwaliteitsmuziek in het Amsterdamse nachttheater Sugar Factory, komende zaterdag 25 september. Niemand minder dan de Duitse held Einmusik komt hierbij live de tent verbouwen!

einmusik

De platen van Samuel Kindermann aka Einmusik hebben een onnavolgbare en eigenwijze stijl. Energieke platen met veel melodie en zijn knallende live sets komen het beste tot zijn recht in donkere en intieme clubs met kilo’s stroboscopen en heavy rookmachines. Maar er is nog een live act die de opening van het seizoen passend komt versterken. Zijn tracks worden door dj’s als Sven Väth grijsgedraaid. Peter Horrevorts verovert de technoscene met zijn opzwepende sounds en groovende live sets. Zijn album werd uitgebracht op het toonaangevende Kanzleramt en hij doet zijn ding op festivals als Awakenings, Dance Valley en Mystery Land.

De avond is uiteraard niet compleet zonder Electronation headhoncho Terry Toner. De Carnivale broeders Lopoll en Radiosus maken het rijtje van de Electronation Season Opener compleet. Kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop en 14 euro aan de deur. Check hieronder de timetable:

Lopoll & Radiosus 00.00-01.30

Einmusik live 01.30-02.30

Peter Horrevorts live 2.30-3.30

Terry Toner 03.30-05.00

Check ook www.electronation.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws