Bacardi Visita

Partyscene Redactie | 31 augustus 2010
headlines

Bacardi Visita is het platform voor opkomend talent. Doe mee op vrijdag 10 september.

Van oudsher staat Bacardi bekend om haar sfeervolle feesten op haar landgoed in Cuba. Maar sinds kort is het merk ook actief in de Nederlandse muziekwereld. Al 6 edities lang biedt Bacardi een platform aan opkomend talent met het feest Visita La Authentica Fiesta de Bacardi, afgekort Visita. Kaarten koop je niet, die krijg je. Via Facebook, hyves en via bacardivisita.nl. Hiermee laat Bacardi zien dat een merk zijn heritage kan bewaren en tegelijkertijd op een hedendaagse wijze kan verrijken. Vrijdag 10 september vindt alweer de 7e editie van Visita plaats in de Felix Meritis te Amsterdam.

breakbot

De muziek zal gegarandeerd ook deze avond weer een grote rol spelen. Zo is de line-up gevuld met onder meer de Franse elektronische/breakbeat held Breakbot (Ed Banger), Sir OJ, Tom Trago en het project van eigen bodem, Homemade. Homemade is het muziekproject van Visita waarbij jong talent de kans krijgt om samen te werken met de beste artiesten. Zo bestond de eerste Homemade editie uit Full Crate, FS Green & Grand Jackson. Drie ambitieuze heren die samen een soulvolle sound produceerden en o.a. de track ‘Feel Like’ ft. Mar uitbrachten. Na deze succesvolle samenwerking kreeg kortgeleden een nieuwe Homemade formatie een kans. Uiteraard hebben ze niet stilgezeten en staan er een aantal mooie projecten op stapel met deze editie o.a. een samenwerking met Tom Trago.

Door elke keer een bijzondere locatie te kiezen en deze op authentieke wijze om te toveren tot een intiem feestdecor is Visita uitgegroeid tot een bijzonder event. De wereld van Visita doet je denken aan een Cubaanse jaren ’60 geïnspireerde setting. Loungebanken, oude foto’s aan de muur, een ontelbaar aantal kroonluchters, een open haard en heerlijke cocktails geven het gevoel alsof je op visite bent bij de Bacardi’s zelf.

Check ook www.bacardivisita.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws