Underworld op STRP festival

Partyscene Redactie | 17 augustus 2010
headlines

Underworld en M.I.A. zijn bevestigd als eerste headliners voor het STRP Festival.

Op vrijdag 19 november geeft Underworld een live optreden in het Klokgebouw, Eindhoven, tijdens STRP Festival. Na een radiostilte van drie jaar brengt de Britse band de opvolger van hun laatste album 'Oblivion With Bells' uit. De release van het nieuwe album 'Barking' staat gepland op 13 september. 'Barking' is het eerste album van Underworld waarop een reeks gastartiesten en producers meewerkt waaronder Paul van Dyk, Dubfire en High Contrast. Januari 2008 was Underworld voor het laatst in Nederland te zien met uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en de Maassilo. Underworld is nog steeds één van de meest dynamische en innovatieve live acts van deze tijd en past daarom perfect bij STRP.

underworld

Een week later komt M.I.A. met support naar STRP Festival om haar eclectische geluid toe te laten horen. De zangeres verbaasde iedereen met haar eerste album ‘Arular’ door een eigenzinnig nieuw geluid neer te zetten voortkomende uit zowel haar Bengaalse roots als de Britse hiphop scene. Haar hit ‘Paper Planes’ van het album ‘Kala’ was de titelsong van de blockbuster film ‘Slumdog Millionaire’ en maakte haar bekend bij het grote publiek. Een tweede single ligt in het verschiet die haar passie voor noise, hiphop, dancehall en het geluid van producer Diplo opnieuw samen brengt. STRP Festival is een mix van muziek, kunst en technologie en vindt plaats van 18-28 november. De eerste kaarten voor het festival gaan donderdag 19 augustus in de verkoop.

UNDERWORLD

Vrijdag 19 november 2010

STRP Festival – Klokgebouw, Eindhoven

Entree: € 35 (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur

M.I.A. +SUPPORT

Vrijdag 26 november 2010

STRP Festival – Klokgebouw, Eindhoven

Entree: € 28 (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur

Dit jaar vindt het STRP Festival plaats van 18-28 November in Eindhoven in het Klokgebouw. Zodra er meer namen bekend gemaakt worden, lees je dat uiteraard hier op Partyscene.

Check ook www.strp.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws