Disco Bingo op Mystery Land 2010

Partyscene Redactie | 13 augustus 2010
headlines

Disco Bingo, het hilarische interactieve muziekspektakel met je favoriete tunes, strijkt neer op Mystery Land. Bingo voor ouwe mensen? Nope! Terwijl je danst streep je de nummers af die je herkent op je Disco Bingo kaart.

Iedereen die op het Disco Bingo feestje naar binnen hupt zal een bingokaart met potlood ontvangen. Op de bingokaarten staan titels van enkele bekende partytunes. Platen waar je zelf invloed op hebt! Mail naar info@disco-bingo.com je favoriete plaat (artiest en titel) met als subject Mystery Land Disco Bingo. De meest originele en maffe platen worden verwerkt in de bingokaarten.

Vanaf het moment dat de tent vol is gaat het los! DJ Flexmeister F & Bob Wisman kondigen de start aan en je kan al dansend met je Disco Bingokaart aan de slag. Zodra je een liedje herkent streep je deze af op je kaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en zich meldt bij de DJ en wint een felbegeerd prijzenpakket! Maaarrrr… Als je het fout hebt dan ga je nat en moet je live een liedje zingen!

Disco Bingo is powered by Flexcited.

www.disco-bingo.com

www.flexcited.com

www.mysteryland.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws