Locals only maand

Partyscene Redactie | 27 juli 2010
headlines

Augustus is de Locals Only maand in Trouw, met alleen maar lokale helden achter de decks.

Trouw doet normaliter heel erg hard haar best om ’s werelds beste en meest vooruitstrevende dj’s en artiesten uit de internationale electronische muziekscene naar Amsterdam te halen. Vaak worden deze grote buitenlandse namen aangevuld met lokale dj’s die minstens net zo goed, zo niet beter zijn dan de headliners. Tijd dus om deze jongens -en meisjes- meer ruimte te geven en extra te supporten. Daarvoor heeft Trouw de Locals Only Month in het leven geroepen.

makcim

Onder het motto support your local heroes staat Trouw de gehele maand augustus volledig in het teken van residents, jonge opkomende dj’s en andere locals die het gewoon heel goed doen. En omdat die op de fiets kunnen komen, doet de club de prijzen wat omlaag. Een maandpas met toegang tot alle clubavonden haal je al voor 25 euro. De kick off van de Locals Only Month is op zaterdag 31 juli met de lokaal goed geïntegreerde Rus Makcim en jonge hond Reiss.

Daarna barst het lokale geweld in augustus goed los met clubavonden als Ratio?, BAF, 360 en natuurlijk de Trouw op zondagochtend waar alle line-ups ingevuld worden door het vele talent dat Amsterdam rijk is. Dj’s als Boris Werner, Sandrien, 360, Cinnaman, Carlos Valdes, Makam, BIN, San Proper, Efdé enShinedoe komen allemaal langs. Kaarten voor de kick off kosten 10 euro aan de deur en 8 euro in de voorverkoop.

Kijk voor het volledige programma en meer info op www.trouwamsterdam.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws