Het is heet en alles Plakt!

Partyscene Redactie | 25 juni 2010
headlines

PlakNa een handvol dampende edities in de Kring & ClubUp is komende zaterdag de Sugar Factory voor het eerst de plek waar PLAK zal neerstrijken. Ideaal voor diegene die rechtstreeks van Awakenings vandaan komen, maar ook voor de mensen die daar niet heengaan is de Sugar Factory die nacht bij uitstek geschikt om het einde van bijvoorbeeld een lang studiejaar, de verjaardag van je huisdier of de overwinning van Oranje te komen vieren.

Omdat het zo'n bijzondere nacht is in vele opzichten is er een echte held uit Belgie uitgenodigd om dit allemaal in goeie handen te laten zijn. Niemand minder dan Hermanez! Deze resident van Cafe d' Anvers maakt naam en faam met z'n producties, en zal met een DJ-set laten horen hoe lekker hij grooven en klappen kan. Check hier een van zijn recente dansvloer krakers

Als ondersteuning zullen de residents van PLAK hem hierbij gaan helpen. Bobby Andrews en Jaime Frias gaan zorgen voor de ideale warming up. Niet zo'n warming up met wat rek- en strekoefeningen, maar zo'n warming up die ervoor zorgt dat je gutsend richting de kleedkamer loopt.

De derde helft is minstens zo belangrijk, en met Klapsandwich en de Kleine Raver zit het daarmee wel goed. Het gas moet erop, en zoiets is aan deze jongens goed besteed.

Al een tijdje staat deze datum vast, dus aan de voorbereiding kan het niet gaan liggen. Iedereen is in vorm en deze namen staan garant voor heerlijke grooves, dikke baslijnen en een niet te onderdrukken glimlach op het gezicht. Aan de portemonnee is ook gedacht, kaarten in de voorverkoop zijn € 10,- en aan de deur € 12,50. Trek je stoute en foute schoenen aan laat je gaan! Tickets en info check www.plakk.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws