Saturday Factory in mei

Partyscene Redactie | 21 april 2010
headlines

Een mooie muzikale mei maand staat al voor je klaar, maar april wordt bij Saturday Factory deze zaterdag eerst nog afgetopt met de komst van Onderstroom.
Terry Toner
Niemand minder dan Martin Eyerer is hiervoor uitgenodigd, bekend van zijn uitmuntende platen op o.a. Great Stuff, Renaissance, Trapez en zijn eigen Kling Klong Recordings. Zijn unieke en eigenzinnige sound is opgebouwd uit tech house, minimal en electro. Onderstroom residents Mark Boon, Wub en Nicole Rosie zijn uiteraard ook van de partij, plus Tim Wolff die zijn Detroit tech house platen naar de Sugar Factory meeneemt.

Zaterdag 1 mei kan je na Koninginnedag meteen doortrekken, want de ideale after koning van Richie Hawtin’s M-Nus stal wordt ingevlogen voor een dikke live set: Heartthrob! Bekend van ondermeer zijn epische track Baby Kate (zijn ode aan Kate Moss) is hij te gast op het uitbundige 10 jarig bestaan van Soulrock, het party platform, label en boekingsburo van Carlos Valdes. Muzikaal maatje Sandrien is ook van de partij, evenals upcoming talent Jarno. Check www.soulrock.net

De week erop rockt de Systematic Recordings showcase de Sugar Factory. Dit kwaliteitslabel bestaat al meer dan vijf jaar en vanavond wordt onder leiding van de Duitse head honcho Marc Romboy en de fenomenale emo meister Rodriguez Jr uit Frankrijk het beste uit twee landen verenigd. Verwacht pompende beats gevuld met dwingende strings en funky bleeps, zoals Lila. Deze nu al legendarische showcase met een live set van Rodriguez Jr wordt aangevuld door de locale beats van ONNO.
Robert Babicz
Stefano Richetta host met zijn Click Factory op zaterdag 15 mei het Nachttheater. Niemand minder dan Michel de Hey is uitgenodigd om deze intieme locatie eens stevig onder handen te nemen. Wouter de Moor zorgt samen met Stefano voor de support.

Op 22 mei staat er opnieuw een Duitse held live in de Sugar Factory: Robert Babicz! Na zijn erg goed ontvangen album Immortal Changes verovert hij de wereld. En met gemak, want dankzij een jarenlang opgebouwde ervaring onder pseudoniemen als Rob Acid, Church Window en Acid Warrior weet Babicz wel van wanten. Check z’n tracks & sets op http://soundcloud.com/robbabicz/ House van eigen bodem is er van Terry Toner & Warren Fellow. Op Isla Electronica lieten ze onlangs nog even horen hoe goed ze samen de dansvloer weten te bespelen en vanavond doen zij dit opnieuw.

365Live sluit de maand af, en hoe! Deze keer is allrounder Adultnapper van de partij. Hij is geboren als Francis Harris, was ooit een ras echte punk rocker die dance muziek haatte, maar is hij ontpopt tot een van de beste underground DJ/producers. Zijn muziek word gekarakteriseerd door dikke basslijnen, swingende micro ritmes en tonale melodieën. Naast deze muziekfantast zijn ook Ille Bitch, Leama en VJ’s Campati & Van den Berg erbij om de avond compleet te maken!       

Zoals je ziet hoef je niet meer wekelijks je agenda te trekken in het weekend, want elke weer is het raak op Saturday Factory! Dikke line ups in een intieme setting, met veel kwaliteit en afwisseling. Recht voor je raap! Op www.sugarfactory.nl en Facebook vind je alle informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws