Dirty Dutch vs The World

Partyscene Redactie | 26 februari 2010
headlines

Dirty Dutch festivalDe hype die is ontstaan rondom Dirty Dutch in Nederland is ook in het buitenland duidelijk merkbaar. De lijst met grote buitenlandse acts die graag op dit Hollandse fenomeen willen staan groeit met de dag.

Tijdens deze outdoor editie staan de internationale helden recht tegenover onze nationale helden, Dirty Dutch vs The World! Meer dan ooit drukt de Nederlandse sound zijn stempel op de mondiale house scene. Man of the hour ‘Chuckie’, generaal en president van Dirty Dutch Music, verovert momenteel met zijn Nederlandse kameraden de internationale muziekmarkt.

Het Almere strand, dat nog geen 15 minuten gelegen is van Amsterdam, biedt op 19 juni de heilige grond voor deze primeur. Dat dit een legendarische editie wordt is zeker, juist omdat het festival ‘Dirty Dutch vs The World’ op dit terrein slechts eenmalig zal plaatsvinden. Dit kan je dus maar één keer ervaren.

De eerste namen zijn bekend: Chuckie, David Guetta, Dennis Ferrer, Sidney Samson, Estelle(live), Shermanology, Dimitri Vegas & Like Mike!

De Dirty Dutch voorverkoop wordt, als altijd, eerst afgetrapt met 2.500 ‘die-hard’ tickets. De start van de ‘die-hard’ tickets begint op zaterdag 6 maart. De tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.dirty-dutch.com. De die-hard fan krijgt niet alleen een kans om als eerste een kaartje te bemachtigen, maar krijgt ook een exclusieve uitnodiging om naar de besloten ‘really hard to get in’ Dirty Dutch vs The World B4 party te gaan. De B4 party vindt dit jaar plaats in Nederlands meest populaire strandclub ‘BC Bloomingdale' waar ook alle nationale helden aanwezig zijn. Alleen voor de echte die-hards dus. Houdt Dirty-Dutch.com goed in de gaten voor de normale start van de verkoop!

Dirty Dutch vs The World

19 juni 2010

Almere Strand

www.dirty-dutch.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws