Deezjavuu

Partyscene Redactie | 27 januari 2010
headlines

Deezjavuu is hét nieuwe 16+ concept in Amsterdam. Op vrijdag 29 januari zal de eerste editie van dit feest plaatsvinden in club Home.
Deezjavuu
Om 23.00 uur worden de deuren geopend voor Praia del Sol die vanuit Friesland weer even het zonnetje komt brengen naar Amsterdam. Erna zal Quintino je persoonlijk meenemen naar een muziekreis naar zijn Heaven. Marc Benjamin is vervolgens aanwezig voor de nodige groovey beats en Carlos Barbosa zal het publiek weer laten zien wat een echt goed feest betekent. Met de intieme sfeer van club Home zal Deezjavuu dan ook goed tot haar recht komen.

Het idee achter dit feest zit hem voornamelijk in de naam: Deezjavuu. Het is de bedoeling dat dit feest een periodiek terugkerende avond wordt met alleen maar bezoekers die je persoonlijk of via via ergens van kent. Deezjavuu is hierdoor gegarandeerd gezellig!

Met maar liefst 11 dj's in 3 zalen plus 2 mc's én een saxofonist belooft dit evenement nu al een groot spektakel te worden. Check voor meer info www.deezjavuu.nl of www.deezjavuu.hyves.nl. De voorverkoop gaat erg hard dus haal snel je kaarten bij één van de voorverkopers, zie www.deezjavuu.nl

De complete line-up:

Quintino

Marc Benjamin

Praia del Sol

Carlos Barbosa

Robin Fett

Steff Jaspers

Cris del Valle & Aaron Vergara

Gentle G

B Rhythm

Ferry Fervor

MC Awi

Saxofonist RJ Jazz

Deezjavuu

Vrijdag 29 januari 2010

23.00 – 05.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Muziekstijlen: funky house

Voorverkoop: 12,50

Minimum leeftijd: 16

www.clubhome.nl

www.deezjavuu.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws