Hip op Stap: benefiet editie

Partyscene Redactie | 22 januari 2010
headlines

Vele partyanimals hebben nog oud en nieuw in de benen maar op 22 januari staat Hip op Stap alweer op de agenda. De eclectische hits en de opzwepende latin house beats zullen de koude sneeuw voetjes van de vloer krijgen.
hip op stap
De naam Hip Op Stap stamt af van het Oudhollands gezegde ‘We gaan stappen’.  Het samenbrengen van ‘hip en stijlvol stappen’ leidde vervolgens tot “Hip op  Stap”. Hip op Stap past namelijk perfect bij het beeld van de tegenwoordige trends.  It’s all about HOT or NOT! Denk aan shows als So You Think You Can Dance en Idols. De sfeer van dit nieuwe concept straalt gezelligheid, vermaak en ontspanning in stijl uit. Na een daverend edities in 2009 is de tijd aangebroken voor een nieuwe editie van Hip Op Stap. Op vrijdag 22 januari kan je weer genieten van lekkere klassiekers en sfeervolle house geserveerd door de volgende artiesten:

Raoul da Carrera

MarQes

Kish

M-icha

D-Style

Voor deze editie van Hip op Stap is een samenwerking aangegaan met Sound Clinic, die de hele avond de mainroom zullen hosten met minimal, techno en house dankzij Jeff-X,Standox en Blender die een live set zal laten horen.

Dit doen zij niet zomaar, want de Tim Behrendt foundation wordt hiermee ondersteund. Stichting Tim Behrendt is in het leven geroepen om bij voorkeur jonge kanker-patienten een vrije tijd te bezorgen tussen chemokuur blokken of simpel weg om een bepaalde tijd vrij nemen van een verblijf in het ziekenhuis. Een plek waar patiënten met of zonder begeleiding de ziekte voor korte tijd kunnen vergeten, of simpel weg in de natuur vrij en gezond zonder verplichtingen kunnen doorbrengen. De stichting is in principe bedoeld voor mensen met kanker die niet weg kunnen vanwege economische of persoonlijke redenen. De patiënt kan met vrienden, familie of verzorgers een mooie tijd doorbrengen in het zuiden van Spanje om zo de ziekte voor een korte tijd naast zich neer te kunnen leggen. Check www.timbehrendtfoundation.org voor meer informatie over dit initiatief.

Het huiselijke concept van Home zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt.  Een soort huisfeest, maar dan zonder de troep te hoeven opruimen naderhand. Het knusse interieur is huiselijk: drie verschillenden verdiepingen met op iedere verdieping een eigen, totaal andere sfeer en verschillende muzieksoorten. Je komt binnen in de 'Living Room', met een sfeervolle open haard, boekenkast, lampen, diverse zithoekjes. De woonkamer is verder gevuld met gezellige banken en de muur is bekleed met fotolijstjes. Geen heimwee naar huis, maar een heerlijk gevoel van thuiskomen tijdens Hip Op Stap.

Vanuit de Livingroom ga je naar boven naar de Bedroom. In de Bedroom, net als in de Livingroom, zijn vaak extra dj’s te vinden en daarnaast diverse zitjes, kussens en matrassen: de perfecte plek om even lekker bij te komen, te chillen of ondeugend te doen. Helemaal beneden vind je de Mainroom, de kelder dus. Hier is een meer een rauwe underground sfeer, met echter wel veel verrassende details, zoals de ruim 900 lampjes boven de bar, en de keuken met bijbehorende potten, pannen en lepels. Hip maar huiselijk dus!

Hip op Stap

Vrijdag 22 januari 2010

23.00 – 04.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Muziekstijlen: classics, eclectic, house

Deurverkoop: 10,-

Minimumleeftijd: 18

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws