Hoe groter je cup…

Partyscene Redactie | 22 januari 2010
headlines

Al wilde vakantieplannen aan het maken? Zin in feesten en zuipen? Denk even aan Singapore. In dit Aziatische land is namelijk een bar die gratis drank weggeeft! Hoe groter je cupmaat, hoe meer free booze.

cup d?

Cafe OverEasy hield onlangs een themafeest met als titel 'Fill My Cups'. Tijdens dit wilde feest liet men de ogen over de borsten van de bezoeksters gaan en aan de hand hiervan gaf men de vrouwen gratis drank. Zo leverde een A cup slechts een gratis drankje op, met een B kreeg je er twee en dames met een C-cup werden drie gratis drankjes aangeboden. Vrouwen met een dikke D-cup hadden konden helemaal hun lol op, want deze lucky ladies werden beloond met een complete fles wodka ter waarde van 120 euro.

Dit allemaal dankzij DJ DCUP die deze avond kwam draaien. Hij zorgde voor een groot succes want maar liefst tweehonderd vrouwen gingen met elkaar de strijd aan om gratis drank te scoren. Een vrouw met een D-cup, die een fles wodka scoorde, zei dat ze zich had opgeofferd voor vijftien vrienden.

Idee voor Nederlandse clubs en bars?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws