Beatloverz

Partyscene Redactie | 21 januari 2010
headlines

De nieuwe editie van Beatloverz vindt plaats op 27 februari met Sebastian Ingrosso.

Op zaterdag 27 februari zal Beatloverz volledig in het teken staan van The American Dream. Hoofdgast van het feest is de Zweedse dj Sebastian Ingrosso, die volgens de organisatie absoluut deze droom leeft. Een artiest die is geboren in Zuid-Afrika, opgroeide in Zweden en momenteel de hele wereld over reist om partypeople te laten genieten van zijn opzwepende sets. Het event vindt plaats in de Maassilo in Rotterdam, waar verschillende stages zijn. De drie zalen van de Maassilo zullen worden omgetoverd tot een Amerikaanse happening.

sebastian ingrosso

Mainstage: Hollywood

Sebastian Ingrosso, Samsobeats (Sidney Samson B2B Gregor Salto), Roog, Hardwell, Leroy Styles en Ra-Zoon B2B Del Prado zullen deze avond alles uit de kast halen. Neem hierbij een waanzinnig decor met de hele avond overwachte en gave effecten en de Hollywood zaal zal nog lang in je dromen terugkeren.

Miami, South Beach

De middelste zaal van de Maassilo zal je het gevoel geven, door de aankleding en de muziek dat je aanwezig bent op een strandfeest in Miami.

Paul Elstak zal speciaal voor Beatloverz een club set draaien als naast Paul ook nog eens Bassjackers, Mathmatic, Mike Joshua en Seran hun kunsten komen vertonen dan zal de Miami zaal al snel de temperaturen bereiken zoals die zijn in Amerika.

Las Vegas

Tijdens Beatloverz zal de eerste zaal van de Maassilo eruit zien als 1 groot casino.

The Flexican, Real El Canario, Vato Gonzalez, Flinke Namen en Lennox Frederique zijn deze avond de croupiers die voor een vette jackpot zullen gaan zorgen.

De organisatie achter Beatloverz heeft besloten om maar 3500 kaarten te verkopen: “ “Voorgaande edities kregen we vaker de klacht dat het te druk was en dat de mensen weinig ruimte hadden om te dansen. Met de kerst hebben we een try-out gedaan en waren de mensen en wij als organisatie erg tevreden met de waanzinnige sfeer en de leuke reacties. Daarom kiezen we ervoor om deze speciale editie maar 3500 kaarten te verkopen.” Een kaartje kost je 25 euro. Er zijn een maar beperkt aantal VIPtafels verkrijgbaar. Voor meer informatie kan je mailen naar vip@beatloverz.nl.

Check ook www.beatloverz.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws