OWAP in de Gashouder

Partyscene Redactie | 15 januari 2010
headlines

Op 26 maart is het alweer tijd voor een Original Warehouse Acid Party, want die begindagen van de acidhouse gaan zich niet uit zichzelf herleven. Daar hebben we de grootmeesters van de house voor nodig, de ayatollahs van de acid. Maar ook jou, want zonder een publiek dat er uitziet als een neonkleurige regenboog is het natuurlijk geen feest.
OWAP XL
Omdat de laatste editie van OWAP in november zo'n spetterend succes was, heeft Meubelstukken helemaal geen zin om weer een jaar te wachten. Dus terwijl ze in de Melkweg nog bezig zijn met het opvegen van fluorescerende fluitjes, en jij nog nauwelijks tijd hebt gehad om de zweetkorstjes van je lijf te krabben, krijg je nu alvast te horen dat de volgende OWAP al in maart plaats gaat vinden. Een uitgelezen kans dus om al je overgebleven decembervet kwijt te raken tijdens een nacht van grondig danswerk.

Voor deze megalomane editie is er een locatie gevonden die de naam van het feest eer zal aandoen. Het is groot, het is rond en het ruikt er naar de ongewassen lichamen van robuuste kolenscheppers: de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam. Hier zullen tijdens OWAP XL hele andere dampen geproduceerd worden dan gas, namelijk een exotische mengeling van wat de rookmachines en jouw oksels uitstoten. Dankzij de hysterische stroboscopen, sirenes, confetti en een herkenbare partij onvervalste acidklassiekers die de oude househelden draaien, zal jouw gezicht er snel genoeg precies zo uit gaan zien als de enorme smileys die het gebouw opsieren.

Je hebt drie maanden de tijd om in de achterste regionen van je kledingkast een nieuwe/oude outfit bij elkaar te sprokkelen. De dresscode is zoals elke editie weer explosief: kleurrijk, psychedelisch en fluorescerend. En neem in godsnaam fluitjes, stadiontoeters, zweetbanden en lichtjes mee, want je zult ze hard nodig hebben. Begin februari zal de line-up bekend gemaakt worden.

En vanaf volgende week win je hier tickets!


OWAP XL

Vrijdag 26 maart 2010

Gashouder Westergasterrein Amsterdam

Tickets 42,50 euro  ex. vvk kosten

www.owap.dj

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws