Trance Nation

Partyscene Redactie | 13 januari 2010
headlines

Zaterdag 30 januari zal Zaandam het middelpunt van de trance zijn, tijdens een nieuwe editie van Trance Nation. Klik hier voor de website. Dit keer werkt de organisatie samen met Art of Dance, wat heeft geleid tot een fijne line-up.

Zo krijg je de kans om één van Nederlands belangrijkste exportproducten aan het werk te zien tijdens één van zijn spaarzame optredens in eigen land, is één van de grootste namen van het afgelopen decennium weer te zien in de North Sea Venue en staat een groot deel van de nieuwe generatie klaar om hun visie op trance weer te geven.
trancenation
De line-up kent de absolute top van zeer getalenteerde artiesten en DJ/ producers die in 2009 hun sterrenstatus nog verder wisten uit te breiden. Neem bijvoorbeeld Sander van Doorn. Na een gerichte carrière in Engeland verspreidde zijn sound zich wereldwijd, waarna hij de tiende positie in de DJ Mag Top 100 2009 wist te veroveren. Zijn populariteit over de hele wereld leidt er dan ook toe dat hij enorm veel aanvragen krijgt uit alle continenten ter wereld, met als resultaat dat hij dit jaar slechts enkele keren te zien zal zijn in Nederland. Voor zijn gig op Trance Energy, is dit de laatste keer dat je Sander in Nederland zult kunnen horen draaien.

Wie uplifting zegt, moet ook Tom Harding zeggen. De absolute vaandeldrager van de stevige en energieke sound uit Engeland kende legendarische nachten in de Melkweg tijdens zijn HQ-residency en natuurlijk was hij ook één van de vaste waarden op Dance Valley. Als geen ander is Tom Harding dé aangewezen man om Trance Nation naar een ongekend hoogtepunt te brengen tijdens zijn afsluitende set van de avond.

Eveneens present op de aankomende editie van Trance Nation is de megahotte Leon Bolier. Deze man mag inmiddels absoluut geen uprising talent meer genoemd worden, zijn naam is over de hele wereld bekend. Bolier scoorde enorm met zijn producties en remixes en bracht in 2008 het uitblinkende debuutalbum “Pictures” uit. Ook startte hij zijn eigen compilatiereeks “Streamlined”, die van Amsterdam tot Adelaide in de smaak viel.

Ook is Trance Nation trots om één van de absolute beloftes voor 2010 on stage te hebben. W&W, het samenwerkingsverband tussen Re-Ward en Willem van Hanegem behoort tot de vaste kern van Armada Music en heeft volop support van hun baas Armin in zijn eigen A State Of Trance radioshow. Een man die zichzelf al lang bewezen heeft is Randy Katana. Zijn “Fancy Fair” veroverde de harten van danceliefhebbers all over the world en met zijn energieke geluid is hij een perfecte aanvulling voor Trance Nation.

Ook zal DJ San eindelijk weer achter de decks verschijnen in de North Sea Venue. Na zijn jarenlange succesvolle verblijf in het buitenland, koos hij ervoor om zich weer te vestigen in Nederland. Deze DJ wordt bewierookt door collega’s als Tiësto, John Digweed en DJ Mag vergeleek hem niet zonder reden met andere trance-grootheden als Armin van Buuren en Ferry Corsten. Ook zal Chris Cortez natuurlijk aantreden. De drijvende kracht achter Trance Nation kent zijn publiek door en door en weet daarom elke keer weer te overtuigen. De vocale ondersteuning van Trance Nation is in handen van MC Da Silva.

Check de geheel vernieuwde website voor meer info en updates: www.trance-nation.nl

Tickets voor Trance Nation zijn verkrijgbaar à € 25,- excl. fee via www.artofdance.nl, www.ticketonline.nl, bij meer dan vierhonderd Primera winkels en bij de Free Record Shop outlets.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws