Soundgarden

Partyscene Redactie | 12 januari 2010
headlines

Op zaterdag 6 maart wakkert het concept Soundgarden het festivalgevoel alvast aan.

Het Klokgebouw in Eindhoven wordtop zaterdag 6 maart omgetoverd tot Soundgarden. Een luxueuze speeltuin voor paradijsvogels en passiebloemen die snakken naar de betere beats, verboden vruchten, bubbels en cocktails. De organisatie heeft er al vroeg de lente mee in de bol. Hier hoor je het housegeluid van 2010, doorspekt met techhouse en minimal. Er zijn twee area’s, met daarin een aantal dj’s. In de grote dance area kun je dansen op de beats van Tocadisco, Hardwell, Erick E, Shermanology, Quintino, Bjorn Wolf en de vocalen van MC Lady Blizz.

tocadisco

Daarnaast is er een speciale lounge area, met het ret relaxte repertoire van dj’s Sven van Hees en Monte La Rue, dat bestaat uit exotische en jazzy downtempo klanken en een live optreden van het Haarlemse Audioknights. Dit duo stond op 12 december in finale van de Grote Prijs van Nederland en vult het Klokgebouw met electronische beats, groovy gitaren en catchy synthesizers. Bijkomen, al dan niet met behulp van professionele masseurs, gebeurt in de luxe lounge. Cocktail- en champagnebars, een food area met decadente snacks en loungebanken om in weg te zinken geven het gevoel van een mini-vakantie. Er waren vorig jaar, tijdens de eerste editie, wat kleine foutjes in geslopen, maar die worden voor de komende editie ruimschoots hersteld.

Een normaal kaartje kost 27,50 euro in de voorverkoop. Maar een couples ticket (voor 2 personen + verrassing) kost 52,50 euro en een friends ticket (voor 4 personen + verrassing) kost 100 euro. Dus trommel je vrienden op en pak dat voordeel. De voorverkoop is 1 januari van start gegaan. Het feest begint om 22.00 uur en gaat door tot 07.00 uur. 

Meer informatie vind je op www.soundgarden.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws