Rauw: Hippy New Hair 2010

Partyscene Redactie | 1 januari 2010
headlines

Een verlaat dubbel Nieuwjaarsfeest in het tweede weekend van januari  met een super line up! Rauw heeft iets te vieren: er staat een hele hoop heel veel goeds te gebeuren in 2010, waarvan dit weekend een opmaatje zal zijn. En wat voor één!

Legendarisch legende en cool ikoon nummer 1 Erol Alkan komt. De man achter zovele super producties en de man die draaien kan als geen ander. Erol stond op de allereerste Rauw ooit (al weer bijna 7 jaar geleden) en is altijd loyaal gebleven aan de club, vrienden voor het leven dus. We kunnen ons geen betere aftrap van het nieuwe jaar bedenken dat Erol Alkan de boel totaal op z’n kop zal komen zetten.
brodinski
Uit Lille komt de super getalenteerde jonge hond Brodinski de gelederen versterken. Meneer Brodinski maakte samen met Noob een van de dancehits van jaar onder de titel Peanuts Club. De stijl van het nummer is niet te vangen onder een noemer, en dat is dus precies wat we ook van de draaitalenten van Brodinski kunnen zeggen, zo breed dat werkelijk alles in de mix terecht kan komen en op een manier gemixt waar je zijn vingers af zou willen likken.

Natuurlijk is gastheer en resident dj Joost van Bellen ook van de partij om de boel flink op temperatuur te draaien. Volgens Van Bellen wordt 2010 een jaar van verdieping, vernieuwing en bezinning, een jaar waar muziek een veel belangrijkere rol gaat spelen in zijn leven dan voorheen. Want op tour gaan met een circus is natuurlijk fantastisch, maar altijd klaarkomend in de trapeze hangen kost veel tijd en gaat op den duur ook vervelen. Van Bellen wil dit jaar nu eens niet zo in spotlight staan maar juist aan de achterkant van het spektakel kwaliteit gaan bieden aan alle fronten: een betere dj worden en een betere Rauw neer zetten, dat is zijn motto.

In Amsterdam worden de gelederen in de Oude Zaal versterkt met een alweer een piep jonge maar knal goeie line-up. The HeyKids oftewel Kid Reve en Bum Bum Hey zijn de resident dj’s van de succesvolle avond Katapult in Studio 80 en bijten het spits af. Lekker in gehoor liggende mixtalenten met een goede neus voor wat hot is. Het is daarom een hele eer dat dit dynamische duo een keertje Rauw wil aandoen. DJ Wannabeastar draait natuurlijk wederom de sterren van de hemel, volgens velen is zij toch wel dé dj van het afgelopen jaar als het om Nederlanders gaat, en met recht. Afsluiters zijn alweer een duo... MightyFools hebben in hun overbezette agenda plek gevonden om hun Rauw weer eens te bezoeken. Een jaar geleden stonden ze nog te draaien in een boerenschuur in Nergenshuizen en nu... Van een tour in Australië naar een tour door de USA en ondertussen producties makend die wereldwijd de dansvloeren onveilig maken, MightyFools hebben de wereld aan hun voeten. Dé perfecte afsluiter voor de eerste Rauw van 2010 dus!

RAUW AMSTERDAM

Vrijdag 8 januari 2010

Melkweg Lijnbaansgracht 234 Amsterdam

Line-up Max zaal: Erol Alkan, Brodinski, Joost van Bellen

Line-up Oude zaal: Wannabeastar, The Heykids, Mightyfools

Vj: 00KAAP

Zaal open 22.30u- 05.00u

Tickets €17.-ex. vvk kosten + lidm

Vvk: www.melkweg.nl,  Concerto Utrechtsestraat, 52-60, Rushhour Spuistraat 98, Ticketservice.nl, 150 grotere postkantoren, VVV’s, GWK’s, AUB Ticketshop, en Melkweg kassa.

RAUW UTRECHT

Zaterdag 9 januari 2010

Tivoli Oude Gracht 245 Utrecht

Line-up: Erol Alkan, Brodinski, Joost van Bellen

Vj: Jpech

Zaal open 22.00u-04.00u

Tickets € 15.- ex. vvk kosten

Vvk: www.tivoli.nl en o.a. Plato Steenweg 13 en Tivoli Kassa

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws