Eeties & Neinties: start 2010 in de 80s en 90s!

Partyscene Redactie | 1 januari 2010
headlines

Vrijdag 8 januari 2010 kan je de teletijdmachine van professor Barabas in duiken! Je stapt uit in de zorgeloze tijd van je jeugdjaren, toen je er nog appetijtelijk en fris uit zag, geen hypotheek, studiestress of buikje had en gewoon nog lekker bij je ouders woonde. In de huiskamersfeer van club Home in hartje Amsterdam vindt deze avond namelijk voor de vierde maal de Eeties en Neinties Party plaats. Een avond vol sentiment, oude klappers, een optreden van Michael junior Jackson en... disco-speeddaten!
Eeties Neinties januari 2010
Je komt op deze ronkende retro avond binnen bij de middenbar, waar een rij tafels staat. Neem plaats en doe mee met het nu al legendarische disco-speeddaten, wegens succes geprolongeerd. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de zwoele en sexy hostesses. Er zullen een aantal rondes plaatsvinden en als er een match is krijgt het winnende koppeltje een love-cocktail van het huis. Wie weet ontmoet je die vlam van de middelbare school waar je al die jaren een oogje op gehad hebt? Of een knappe onbekende die al de hele avond naar je zit te gluren en lonken?

Na een date gescoord te hebben kunnen jullie jezelf klaarstomen voor een potje 80s en 90s met Mickster en Moussa Sadik. Denk aan Eurythmics, Michael Jackson, 2Unlimited, Party Animals, Tina Turner, Madonna en T-Spoon. Oftewel alle dansbare klappers uit die tijd! En daarnaast is, na het grote succes op de vorige edities, Michael Junior Jackson opnieuw gestrikt voor een mini concert. Niet te missen deze sprekend op de echte lijkende held met zijn ongekende dans moves!

En om het nieuwe jaar goed te vieren heeft club Home nog een speciale aanbieding. Want als jij nog geen plek voor je nieuwjaarsborrel hebt, dan biedt de Eeties & Neinties party uitkomst! Kom met je sportteam, collega's, vrienden, familie of mede ravers naar club Home op 8 januari want de toegang is tot 00.00 gratis!

Kortom, waan jezelf even terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 en scoor nog een date en drankje op de koop toe! Trek je aussie, hotpants, minirok of colbert met mega schoudervullingen aan, doe die Wayfarer op en spring op je aftandse mountainbike richting club Home op 8 januari!

Eeties & Neinties
Vrijdag 8 januari 2010
23:00 - 05:00
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
Muziekstijlen: 80s, 90s
Voorverkoop: €8,-
Deurverkoop: €10,-
www.clubhome.nl voor info en voorverkoop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws