Finale Haarlemse DJ Contest

Partyscene Redactie | 9 december 2009
headlines

Zaterdag 19 december staat Patronaat in het teken van de finale van de Haarlem DJ Contest en Remy is te gast!
haarlemse dj contest
Zaterdag 19 december staat Patronaat weer in het teken van de finale van de Haarlem DJ Contest. Twee maanden lang is er in Patronaat en Club Stalker gestreden om één van de vijf finaleplaatsen. Daar zijn nu vijf namen van bekend. Vrijdag 4 december werd er door de publiekswinnaars gestreden om de laatste finaleplek aan de hand van een wildcard. Daarbij kwam de 17-jarige Daan van Diepen met een rockende electro set als winnaar uit de bus. De overige finalisten zijn Animalto (breakz, dubstep), Spinning Doubles (minimal techno), Ruben Kluit (club- en deephouse) en Wesley Janmaat (house).

Het begint een jaarlijkse traditie te worden, de Haarlemse DJ Contest. Elk jaar slaan Patronaat en Stalker de handen in elkaar om aanstormende dj’s een kans te geven zich te presenteren aan een breder publiek. Winnaars van de afgelopen jaren waren Auke Makelaar (2007) en Sandro Void (2008). Beiden werden ze beloond met verschillende dj gigs en draaiden onder andere op Bevrijdingspop voor 150.000 bezoekers.

Het zijn echter niet alleen jonge honden die deze avond achter de draaitafels kruipen. Als special guest is een van de eerste generatie house dj’s uitgenodigd: niemand minder dan dj Remy komt namelijk langs! Als er iemand de deelnemers kan laten zien hoe het moet is hij het wel. Zelf was hij ooit winnaar van International DJ Award in het Franse Cannes en Lucky Strike Dance Award voor Beste Techno-DJ.  De avond wordt gepresenteerd door C-Jay, die de aankondiging voor zijn rekening neemt en ook als host-dj zal fungeren.

Zaterdag 19 december: Finale Haarlemse DJ Contest

Presale: 8,-

Tijden: 23.00 – 04.00

Meer info: www.patronaat.nl

Voorverkoop via www.patronaat.nl, www.paylogic.nl en alle Primera winkels

Tickets zijn ook verkrijgbaar bij Patronaat, Zijlsingel 2 Haarlem.

Kassa Patronaat open van do t/m za van 17.00 t/m 20.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws