Tien jaar Hed Kandi

Partyscene Redactie | 8 december 2009
headlines

Hed Kandi bestaat tien jaar en neemt op 6 maart ‘s werelds grootste glitterbal mee naar Amsterdam.

Tien jaar geleden werd in Londen het eerste Hed Kandi feest gegeven. Inmiddels is het merk een gevestigde naam en de glamorous party’s, opzwepende clubsounds, de stijlvolle fashion lijn en de radioshows een fenomeen. In 1999 werd met de release van het album Nu Cool, het merk Hed Kandi geboren. Een geheel eigen, toegankelijke muziekstijl die classy clubsounds, funky house, de beste live muzikanten en spectaculair live entertainment vertegenwoordigt. Alleen oprichter Mark Doyle is er niet meer bij. Hij heeft zijn kindje volwassen laten worden en is opnieuw begonnen met Fierce Angels. Hij nam de oorspronkelijke tekenaar Jason Brooks mee, maar die is inmiddels terug op het Hed Kandi nest.

hed kandi

Maar Hed Kandi ging door en bestaat dus tien jaar. Dat gaat overal ter wereld groots gevierd worden en dus ook in Nederland. De Heineken Music Hall wordt op zaterdag 6 maart 2010 omgetoverd tot een glamorous nightclub. Vanuit ’s werelds grootste discobal zullen de resident dj’s van Hed Kandi er voor zorgen dat het een avond wordt die je niet mag missen. Speciaal voor de wereldwijde 10 year anniversary van Hed Kandi wordt een superfuturistische stage ontwikkeld met een indrukwekkende visuele display. ‘s Werelds grootste discobal, met een diameter van zes meter, bestaande uit projectieschermen, zal dienen als stage voor de internationale Hed Kandi dj’s en live artiesten. Met de meest spectaculaire lichtshow, visuele ervaringen en sexy clubsounds, beleef je het ultieme Hed Kandi gevoel.

De line-up is nog niet bekend, maar zodra dat het geval is, lees je dat hier op Partyscene. De tijden zijn wel bekend, namelijk van 22.00 tot 07.00 uur en ook de prijs van een kaartje. In de voorverkoop, die inmiddels begonnen is, betaal je 35 euro ex fee.

Check ook www.hedkandi.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws