Sharam naar Amsterdam

Partyscene Redactie | 27 november 2009
headlines

Voor de liefhebbers van het Grammy Award winning duo Deep Dish ligt er in de december maand een speciaal cadeautje onder de kerstboom van Panama.  Sharam Tayebi (Deep Dish) bezoekt  Panama op vrijdag 18 december met zijn nieuwe solo show: Get Wild. Met dit muziek spektakel reist hij de hele wereld over waarin hij gastoptredens van wereldsterren combineert met een live dj-set. Om het Get Wild thema compleet te maken zullen 8 Get Wild cowgirls de menigte op zwepen tijdens de 4 uur durende set van Sharam.
Sharam
Sharam Tayebi is naast dj & producer, samen met Ali Dubfire, eigenaar van Deep Dish Records, Yoshitoshi Recordings en Shinichi Recordings. Deze drie labels samen staan erom bekend een grote bijdrage te hebben geleverd aan de beste dancemuziek van de afgelopen jaren, de muziek is een garantie voor kwaliteit. En dat is exact wat je mag verwachten tijdens Get Wild.

Een paar maanden alweer ligt het solo debuutalbum Get Wild van Sharam in de winkels. Een uitstekend album met opvallende vocalisten zoals de wereldsterren Tommy Lee, Diddy, Daniel Bedingfield en Kid Cudi. Met laatstgenoemde, de rapsensatie van 2009, heeft de Amerikaanse producer de track "She Came Along" opgenomen. Met zijn Get Wild live show trekt Sharam de gehele wereld over en wordt tijdens de show bijgestaan door de jongens die hebben meegeholpen aan het album. Om alvast in de stemming te komen:




Get Wild with Sharam

Line up: Sharam, Leama, Dennis Ruyer

Aanvang: 23:00

Presale: 17,50 via www.panama.nl & Primera Shops

www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws