Static vs Vinyl People in Trouw

Partyscene Redactie | 25 november 2009
headlines

Op zaterdag 28 november kan je 'on tour' in Trouw, want terwijl boven de Static crew een Zuid Amerikaans randje aan de avond geeft, worden de platen weer uit de tassen getrokken bij Vinyl People in De Verdieping. De rit naar de wc wordt dus een welkome verandering in plaats van een snelle pitstop die je al uren vooruit aan het schuiven bent.

Static haalt met Delete de funky en soulvolle Venezolaanse sound naar Nederland en dat is precies wat we nodig hebben in deze druilerige herfsttijd. Sergio Munoz aka Delete staat sinds 2004 achter de draaitafels en is ook niet vies van aan de knoppen draaien in de studio.

Amsterdams jong talent krijgt bij Static ruim plaats en deze maand staan de Amsterdamse 'new breeds' Wouter de Moor en Gideon Bouwens op het toneel alwaar zij een liveset zullen spelen. De avond wordt in het clubgedeelte van Trouw afgetopt met een set van Bart Skils.

Deetron is een echte dj's dj, en als dit een te vage benaming voor je is, wat het ook is, kan je uitleg vinden op Resident Advisor. De site hield de Zwitserse dj/producer onder vuur en ontfutselde hem zijn favoriete tracks van dit moment. Deetron staat samen met de residents van Vinyl People, Carlos Valdes en Aron Friedman, in De Verdieping waar het zwarte goud hoogtij viert.

En mocht je de volgende ochtend wakker worden en alweer heimwee naar Trouw hebben, dan heb je dit op het juiste moment. Op zondag 29 november is de club vanaf 14.00 namelijk weer open voor de maandelijkse Trouw op Zondagmiddag, deze keer met o.a. Soundstream (live) met Prosumer op de vocals.

Static vs Vinyl People

Zaterdag 28 november

TrouwAmsterdam, Wibautstraat 127, Amsterdam

Entree: 13,- / Trouwe Honden 10,-

Line-up:  Delete, Deetron, Bart Skils, Aron Friedman, Carlos Valdes,  Wouter de Moor & Gideon Bouwens (live)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws