Ome Ko producties in FlexBar

Partyscene Redactie | 6 november 2009
headlines

Ome Ko en zijn foute maar altijd gezellige penose vriendjes houden vrijdag 6 november huis in de Flex Bar, Amsterdam. Een noodgedwongen verhuizing van Club 8 naar FlexBar want de aanhang had het iets té bont gemaakt. Het zou geen Ko-productie te noemen zijn zonder de bezielende lijding van Misc Agency en inzet van TWSTd hulptroepen. 

Ko kent ze van de voetbal maar wie kent ze eigenlijk niet? Lauhaus & Boris Werner. Vier uurs “cutting edge house & techno, back2back-set” staat hier op een bierfiltje. Misschien vertaalt het zich beter te zeggen dat het gegarandeerd los gaat deze vrijdag. De ongekroonde after-prinsen van Amsterdam hebben hun zaakjes dik voor mekaar. Een blik op de agenda’s brengt hun binnen een maand naar San Francisco, Rome, London, München en over de evenaar. Lauhaus ook als de live act Polder in gezelschap van gappie David Labeij.
Ko
Vrijbuiter Freddy Spool warmt de Flex Bar op. Met meerdere zomerfestivals op naam is hij een snel opkomende artiest. Deze man sloot dat seizoen af door de NDSM pont te kapen met een volledig geluidssysteem aan dek na Voltt.

In de tweede zaal gaat Kevin Arnemann afsluiten. Hij is de huidige TWSTd DJ Contest  kampioen met zowel publieks als juryprijs ‘in the pocket’. Derrick May was blij verrast deze 17 jarige aan het werk te zien op Rockit Open Air festival. “The innovator” liet Kevin een kwartier langer doordraaien wat tegen alle protocol van de organisatie in ging. Voor meer referenties; vraag het aan Stacey Pullen en Adam Beyer.

Mike Ravelli is een veel gevraagd dj op de gemoedelijke underground feesten. Aldaar weet hij met gemak de groupies van zijn tekkie sound, zonder een zucht of een puf, de hele nacht lang te rocken. Bekend uit het GZG ‘dj team’, behoeft hij weinig introductie tot de ravers. GTST-kijker Tante Truus herkent Mike direct als de neef van Gigi Ravelli.

Tim Wolff kan je heel kort over zijn. “The Wolff” stond drie keer op het legendarische Awakenings in één jaar tijd! Deze hoogleraar van de rechtsfilosofie rijdt je juridisch klem wanneer je niet danst. Wees gerust want er is weinig reden stil te blijven staan wanneer je zijn toekomstige release op het label van Estroe (Eevonext) hoort. 

Jamie Lie A Kwie, je zou er één in iedere stad moeten hebben! Deze Catwalk resident weet als geen ander hoe je een feest op gang krijgt met zijn dwingende house sound. Menig vrouwen hart tikt een tikkeltje sneller bij het zien van onze Jamie. Hij opent de tweede zaal en Ome Ko denkt altijd maar zo…. als de vrouwen eenmaal dansen dan komen de mannen vanzelf wel.

Ome Ko producties

Vrijdag 6 november

Flex Bar, Amsterdam

Pazzanistraat 1, Westergasterrein

23.00 – 05.00

Voorverkoop 9,- (ex. Fee) via miscagency.nl

Aan de deur 12,50

Lauhaus & Boris Werner (4hrs back2back)

Freddy Spool, Mike Ravelli, Kevin Arnemann, Jamie Lie A Kwie, Tim Wolff

www.ome-ko.nl

www.miscagency.nl

www.twstd.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws