Line-up Extrema RE:create bekend

Partyscene Redactie | 5 november 2009
headlines

De line-ups van de NYE feesten druppelen binnen. Ook Extrema heeft de line-up bekend gemaakt.

extremaExtrema komt met oud en nieuw met haar nieuwe concept RE:create. Dat gaat plaatsvinden in het Klokgebouw in Eindhovem. Waan je in de mooiste club van Nederland boordevol entertainment en dit jaar weer extra veel aandacht natuurlijk voor het indrukwekkende decor. In deze totaalbeleving staat house centraal in de breedste zin des woords, want house is helemaal terug en overal. Er zijn verschillende area’s. In de main area zal de future house centraal staan, de tweede area is gereserveerd voor de zogenaamde new house. In area 3 gaat Extrema terug naar de old school house en in de vierde area is het gewoon house. Kaarten kosten 47 euro in de voorverkoop. De eerste 1000 kopers zijn de Early Housers en betalen 37 euro. Ben er snel bij, want de extra VIP House-tickets met upgrade voor de Early Housers zijn alweer uitverkocht.

Area 1: Future House

Fedde le Grand

HouseQuake (Erick E & Roog)

Benny Rodrigues

Funkerman

Sunnery James & Ryan Marciano ft. Mitch Crown

Baggi Begovic & Rene Amesz

Sam 'o Neall

Area 2: New House

Ricky Rivaro

Quintino

Vato Gonzalez & MC Tjen

Billy the Klit

Shit is bangin’

La Fuente

Area 3: Old School House

Extrema gaat terug naar de vroegere house! Van KLF naar de evergreens van Robin S en JayDee via T99, Todd Terry en Quazar naar het hele halve oeuvre van Technotronic en alles daaromheen. Line-up komt op maandag 23 november.

Area 4: Extrema’s House

De vierde area is “Extrema’s House” gedoopt. Hier komt alles en iedereen bij elkaar. De hele Extrema-familie komt samen in het huis van Extrema om met de Extrema-crew, familie en vrienden op het nieuwe jaar te proosten. Met heerlijke hapjes en verschillende, verrassende familie-dj’s wordt er gewoon lolgetrapt en verwelkomt de organisatie de bezoeker in haar warme Extrema’s House.

Check ook www.extrema.nl/recreate.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws