Escape in november

Partyscene Redactie | 4 november 2009
headlines

Het Amsterdam Dance Event zit er weer op en het was grandioos! Alle ADE avonden in Escape waren geheel uitverkocht, al is dat niet zo vreemd, met wereldtoppers als Paul van Dijk, Fedde le Grand, Chuckie, Armin van Buuren, Cosmic Gate en Chicane. Maar ook november wordt weer heerlijk genieten, en niet alleen qua muziek. Want Escape heeft wat nieuws om je avond compleet te maken: het Escape Caffé Club Menu!

Begin je avond perfect met je vrienden, geniet van een heerlijk driegangen diner in Escape Caffé. Dans daarna tot in de vroege uurtjes in Escape waar je op de gastenlijst staat. Voor slechts 39 euro per persoon kan je genieten van een overheerlijk driegangen menu én entree tot Escape. Check hier het menu en maak je keuze. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Dit luxe arrangement is te boeken op zaterdagavond (Framebusters) en zondagavond (Sunday Night). Aanmelden kan via dinerarrangement@escape.nl. Vermeld daarbij de datum, de gewenste tijd, het aantal personen en een telefoonnummer waar je te bereiken bent.

Naast Escape, Escape deLux en Escape Studio is het deze maand ook goed toeven in café restaurant De Kroon, waar je elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00-03.00 kan schuilen voor de kou en genieten van de beste muziek en cocktails. De entree is gratis, check www.dekroon.nl voor alle line ups. Ook in de Escape Lounge kan je terecht, want hier vind je de events Fruits en Blended Colors. Toegankelijke en volwassen avonden met sexy, muzikale en zeer dansbare house in vele smaken, geuren en kleuren. Check www.capitaldanceevents.nl voor meer informatie en www.escape.nl voor de line ups en avonden in Escape Lounge, deLux en Studio.
Framebusters
Voor Amsterdam’s best lopende clubavond Framebusters begint deze maand op zaterdag 7 november met resident Raymundo die Mark van Dale en Miss Bunty uitnodigt. Raymundo is op stoom, zijn Framebusters anthem Framebusted krijgt een 2009 remix door Remaniax en zijn nieuwste track Mixed Confusions gaat ook als een speer. Deze samenwerking met Phonic Funk kan je op www.djraymundo.hyves.nl al checken. Mark van Dale is terug van weggeweest! Deze mister ’Waterverve’ is een tijdje uit beeld geweest maar nu weer achter de decks te vinden. Niet te missen dus! Check hier zijn track met CB Milton.

De aanstekelijke Miss Bunty verzorgt de vocalen en enfant terrible Lars Vegas rockt de deLux met eclectic sounds deze avond.

Zaterdag 14 november staat het housetrio Raymundo, Frederik Abas en Costar op de sax voor je klaar! Samen met mc Pryme rocken deze artiesten met hun ‘love for housemusic’ de Escape. Voor de muzikale afwisseling kan je eclectic Danney checken in deLux zaal.

De week erop is Rehab van de partij. Deze rijzende en jonge ster is een bekende dj en producer, met zijn pompende mix van electro, house, club en tech-house. Hij bracht in 2008 reeds zijn eigen compilatie cd Take 1 uit. Naast Raymundo is mc Yanto er ook bij deze avond, en  Ruby ‘mixmaster’ Wax rockt de deLux zaal.

De maand wordt op zaterdag afgesloten met niemand minder dan Lucien Foort! Deze graag geziene ‘dreadman’ zal wederom laten horen waarom hij één van de meest geboekte housejocks van ons land is. Samen met vocalist Vika Kova wordt dit gegarandeerd een groot feest! Voor de eclectic tunes kan je naar de deLux zaal schuifelen, waar Joshua Walter de decks bemant.

Ook op de zondagen is het housen geblazen in Escape. Tijdens Sunday Night, met resident en host Frederik Abas, kan je jouw weekend perfect afsluiten. Op zondag 8 november is Nicky Romero te gast. De week erop, op zondag 15 november, komt Chris Rox de zaal rocken en op 22 november komt new kid on the block Rico Favella langs. De maand wordt op 29 november feestelijk afgesloten met dj Jean en uiteraard Frederik Abas.

De entree bedraagt 15,- op de zater- en zondagen. De tijden zijn 23.00-05.00 en op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Sunday-Night, foto's, muziek, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws