Opening club Godiva

Partyscene Redactie | 30 oktober 2009
headlines

Een gat vullen; daar geeft iedereen zijn eigen invulling aan. Door haar deuren te openen vult club Godiva naar eigen zeggen ook een gat, namelijk in de Amsterdamse clubscene.

De capaciteit van 250 personen creëert een puike balans tussen de intieme sfeer welke kleinschalige feesten teweegbrengen, terwijl de belevenis van een echte club gewaarborgd blijft. Dit maakt Godiva een mooie aanwinst in het Amsterdamse nachtleven.
club Godiva
De naam Godiva is te danken aan een gravin uit de middeleeuwen, welke bekend stond om haar durf. Deze durf is terug te zien in de industriële uitstraling van de club, zonder daarbij de warmte van haar vrouwelijkheid te verliezen. Het pand van Cafe Maarten aan de Handboogstraat in het Amsterdamse centrum heeft hiervoor een grondige verbouwing moeten ondergaan, waarna het van bruine kroeg tot waardige uitgaansgelegenheid is getransformeerd.

De muzikale invulling biedt uitkomst voor liefhebbers van kwaliteitsmuziek binnen een breed scala aan elektronische genres. Talentvolle en gevestigde organisaties hebben een plek gekregen, welke samen garant staan voor een diverse maandprogrammering. Zo kan men een zwoele disco avond verwachten met een grootheid als Anthony 'Shake' Shakir, een intense house party met de Duitse Zip of een 4 uurs set van Marco Resmann.

Echter is de beste beschrijving nog altijd de beleving. Daarom zijn alle organisaties aanstaande zaterdag 31 oktober van de partij om tijdens een 10 uur durende kick off te laten zien en horen waar ze voor staan. Maar liefst 20 afgevaardigde dj's nemen plaats achter de draaitafels, te noemen:

Gijs & Michiel Tettero a.k.a. the Tettero brothers, Casper Tielrooij & Thomas Martojo, Carlos Valdes & Esther Duijn, Mike Ravelli & Sven Prinsen, Jason Shae & Pete Bandit, Bert de Rooij & Dollkraut, Frodo, Ramchez & Pep, William Kouam Djoko, The Universe dj's, Jan van Kampen, Aron Friedman, Olivier Weiter, Tom Ruijg, Chris Helt, Ken Abel, Ricketic, Lupe en Olff.

Opening club Godiva

Zaterdag 31 Oktober 2009

Club Godiva – Handboogstraat 15, Amsterdam

22.00 tot 10.00 uur

5 euro entree

www.club-godiva.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws