Panic Room vrijdag 6 november 2009

Partyscene Redactie | 30 oktober 2009
headlines

Panic Room gaat voor de lange sets met Frederik Abas & Radikal Roy all night long!

Vergeet de setjes van anderhalf of slechts één uur, dankzij drie optredens op één avond. Want op Panic Room op vrijdag 6 november in Escape Venue krijgen de dj’s volop de tijd om te laten zien en vooral te horen wat ze waard zijn achter de decks. Geen snelle hitjes achter elkaar om erna snel naar de volgende gig te racen, maar lange, strak en soepel opgebouwde sets waarin je je op de dansvloer helemaal in kan verliezen. Hierdoor is er ruimte voor de dj’s om te draaien wat ze willen. Ze krijgen op deze avond van de organisatie ‘carte blanche’ en kunnen echt alles draaien en uitstapjes maken naar verschillende housesounds. Kortom, dit wordt weer eens zo’n ouderwets goeie houseavond in Escape. Open de kluis… come in… and find out what Panic Room is all about…
Panic Room
Wat is er op 6 november voor moois te vinden in de Panic Room? Veel, dat is duidelijk. Want dit is de intieme en regelmatig terugkerende clubavond in Escape Venue, met dé Nederlandse househelden van dit moment. Het is volwassen clubavond met dito publiek waar het louter om kwaliteitshouse draait, in de breedste zin van het woord. Tijdens deze lange nacht worden het publiek op de dansvloer en de dj’s on stage samen één, de synergie en muzikale belevenis staan voorop.

1 + 1 = 3 in dit geval, want resident Frederik Abas staat er niet alleen voor en nodig elke editie andere top dj’s uit. Na succesvolle edities met Erick E, Roog, Sunnery James & Ryan Marciano, Chris Rox, Jip Deluxe en Leroy Styles is op deze speciale zesde en laatste 2009 editie wederom een nieuwe guest dj achter de decks te vinden. Radikal Roy krijgt vrij spel tijdens Panic Room. Samen met Frederik Abas hebben ze avond voor zichzelf, maar liefst zes uur lang!

Radikal Roy mag beschouwd worden als een oude house rot in het dj vak. Want al in de vroege jaren '90 draaide hij op houseparty's in Hoofddorp en was een graag geziene gast in clubs als de iT & De Waakzaamheid. Door de jaren heen is Radikal Roy daarnaast altijd aanwezig op feesten van o.a Defected en Bloomingdale met een steady sound en gevoel voor de juiste muziek voor zijn publiek. Door zijn werk bij een platenmaatschappij en zijn eigen platenlabel Radikal Rhythm is hij altijd dicht bij het vuur van de hottest tracks in clubland.

De Escape is geen onbekende club voor hem,want met regelmaat nodigt dj Raymundo hem uit voor een sessie Framebusters, en anders is hij elke zaterdagavond wel te vinden in het naastgelegen grandcafé De Kroon waar hij het dak er bijna af draait op de zeer populaire en drukbezochte clubavond Crown Sessions. Bij Radikal Roy is het gegarandeerd voetjes van de vloer, want met een combinatie van dikke grooves met hier en daar een rauw randje is hij een waardige gast voor de laatste Panic Room editie van dit jaar.

Escape Venue resident Frederik Abas is ook lekker bezig, hij stond deze zomer op o.a. Dance Valley en het Loveland festival. Ook in de studio is hij druk bezig: in december staat zijn eerste eigen productie op stapel! Kortom, voor de ware houseliefhebber is deze speciale avond met Hollandse house helden niet te missen. So come in… and find out what Panic Room is all about!

Panic Room   
Vrijdag 6 november 2009  
23.00 – 05.00 
Escape Venue, Rembrandtplein, Amsterdam 
Radik Roy & Frederik Abas  
Voorverkoop 16,- euro op
www.escape.nl 
Deurverkoop: 16,- euro 

www.escape.nl 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws