Tijl Beckand opent club in Den Haag

Partyscene Redactie | 2 oktober 2009
headlines

Daar waar Club Onefour onlangs haar deuren sloot zal in het weekend van 2 en 3 oktober Seven haar deuren openen. Een exclusieve club die volgens de organisatie het ingedutte nachtleven van Den Haag weer wakker gaat schudden!

Mede-eigenaren en ambassadeurs Tijl Beckand (bekend van o.a. de Lama’s) en Martijn Oosterhuis (cabaretier en stand-up komediant) behoren tot de zeven heren die de prachtige locatie op de Prinsengracht 14 hebben gekozen voor hun nieuwe project: Seven.
Seven
Seven gaat na een grondige renovatie open. Beide zalen en de VIP lounge hebben een luxe en exclusieve uitstraling gekregen. Het monumentale pand heeft nu de internationale allure van een hotspot die in London of New York zeker niet zou misstaan.

Met een selectief deurbeleid, vip service, de laatste trends op muzikaal gebied en de beste cocktails van cocktailbar Blueprint, richt de club zich vooral op een specifiek publiek. Expats en het hoger segment jong volwassenen moeten deze club weten te vinden. Vooral voor de grote groep expats is Seven een welkome aanvulling in de Haagse uitgaans scene. De service en ambiance die in het buitenland overal te vinden zijn staan bij Seven centraal en hierin weet de club zich dan ook echt te onderscheiden.

Het openingsweekend zal op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober plaatsvinden. Met gastoptredens van onder andere Ruben van der Meer en Horace Cohen belooft het spectaculair te worden. Op deze avonden presenteert de club ook haar nieuwe programmering en concepten. Waar op vrijdag het jonge hippe publiek zich kan uitleven op dj’s als Jody Meyer en Warren Fellow, zal de zaterdag haar focus leggen op een wat ouder en internationaal georiënteerd publiek.

Tevens is Nederlands langstlopende clubavond Mellow Moods gewoon weer iedere dinsdag van de partij. Met dj’s als Erick E, Lucien Foort en Hardwell begint nog steeds het weekend op dinsdag!

Vrijdag 2 oktober

Dj´s boven: Ruben van der Meer en Horace Cohen, Franklin Reeves en James Nidecker

Dj´s beneden: Sam Rafael, Jody Meyer, Bjorn Wolf

5,- | 23.00 – 05.00 | 21 jaar

Zaterdag 3 oktober

Dj´s Lars Vegas, Kevin Bradley, Dj Nizzle, Smith Davies

7,50 | 23.00 – 05.00 | 21 jaar

www.clubseven.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws