Latino beats vormen 'America del Sur'

Partyscene Redactie | 25 september 2009
headlines

Geen regen, maar brandende zonneschijn. Geen housekrakers maar Latin Beats. Geen windvlagen maar een zwoele bries. De herfst mag dan wel officieel van start zijn gegaan, op zaterdag 26 September is Post Rotterdam nog even de plek waar de zon volop zomers zal schijnen. Het gloednieuwe concept America del Sur staat te springen om de latino in jou naar boven te krijgen!

America del Sur
America del Sur, oftewel Zuid-Amerika, ís meer dan alleen een continent. Het is een cultuur, een gevoel en de thuisbasis van salsa en merengue. America del Sur vormt de oorsprong van vrijheid, de revolutie en toont de afkomst van de Papaya. De passie en temperament van Zuid-Amerikanen voel je niet zomaar, maar deze belééf je!

Op zaterdag 26 september valt het gure herfstklimaat in het niet bij de zomerse taferelen die America del Sur in Post Rotterdam voor jou in petto heeft. Vanaf 23:00 staan de lekkerste artiesten klaar met passievolle sets, aangevuld door de Zuid Amerikaans draaiskills van Sunnery James, Ryan Marciano, Carita la Niña en Andy Callister. Onder begeleiding van MC Roga en dé percussionist Jethro Angkotta, is aan jou de taak deze avond tot een zuid zomers niveau te brengen. Who needs KLM when you can fly high by entering America del Sur?

Tickets
Wil je hier graag bij zijn? Aarzel dan niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Tickets kosten 19,- euro in de VVK en zijn te verkrijgen bij alle Free Record Shops of online via www.postbynight.nl .

Herbeleef de zomer met America del Sur!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws