Puma opent tijdelijke gallery met The Flexican en dj Scratch

Partyscene Redactie | 26 augustus 2009
headlines

flyerMisschien heb je ze al voorbij zien komen in Amsterdam (of in Antwerpen), de bijzondere kunstwerken van de AKINDAGANG street gallery. Sport- en sneakermerk Puma heeft namelijk levensgrote schilderingen van dit collectief – op diverse plaatsen in de stad – geplaatst. Dit allen vanwege de herlancering van de Puma Suède Classic.

De Parijse kunstenaar Eddek heeft zorg gedragen voor de schilderingen. Deze Fransman heeft zich laten inspireren door de New Yorkse jaren 70 en 80. Dit verwijst naar de periode (rond 1978) waarin de eerste PUMA Suede Classics in productie werden genomen en nog jarenlang een hype veroorzaakten. De Suede groeide uit tot een icoon binnen een aantal tegengestelde subculturen, zoals skaters en de alternatieve muziekliefhebbers in het begin van de jaren negentig.

Op donderdag 27 augustus worden alle schilderingen samengebracht en opent PUMA de tijdelijke gallery met een kick off party in een voormalige sex bioscoop Blue Boy/Why Not (Nieuwezijdse Voorburgwal 28/30) in hartje Amsterdam. Allereerst de opening vanaf 21.00 uur met dj's Lefto en The Flexican. Dan door naar de Jimmy met dj Scratch.

Wil jij ook bij deze exclusieve opening aanwezig zijn? Check dan deze pagina voor meer info.

Zien wij je daar?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws