Closingparty strandclub Naturel

Partyscene Redactie | 21 augustus 2009
headlines

Alhoewel we nog in midden augustus leven, blikt de strandclub al vooruit om de eindklapper van het jaar alvast voor te bereiden. 

In de afgelopen maanden heeft Naturel met nachtevents als This Is the Beach, Secret Sillys en de eigen Naturel XXL feesten grootse avonden neergezet die ongetwijfeld de boeken in zijn gegaan. Door de unieke ligging van de strandclub wordt er altijd een speciale sfeer gecreëerd die deze zomer vooral op de nachtevents hun hoogtepunt hebben bereikt! 50 meter door het zand lopen is niet niks, maar eenmaal aangekomen op het stukje ‘eigen’ strand zorgt dat wel voor speciale prikkelen en sfeerimpressies. Dat is, in de twee jaar dat deze strandclub bestaat, hoe dan ook duidelijk gebleken. 
Naturel Closing
Ook deze zomer zijn er hierdoor memorabele avonden geweest waarbij het aanwezige feest publiek veel meer kreeg dan voorgesteld kon worden. Eén zo’n avond was 11 juli toen dj booking agency We Are E op bezoek kwam om met het hele rooster een feestje te bouwen. En dat er een feestje werd gebouwd, is nog een grote understatement: het dak van de strandclub is sindsdien niet meer waterdicht geweest.. Met een bezoekersaantal van 400-500 man was de perfecte setting neergezet om de avonduren met zonsondergang af te sluiten met dj’s Joey Daniel vs Unders. Zij sloten deze geweldige avond legendarisch af! 

Naturel leek het daarom een meer dan goed idee om de Closing party dit jaar in samenwerking met We Are E te doen; een agency dat in het techno/tech-house circuit hoge ogen gooit met hun lijst kwaliteits dj’s. Naturel was dan ook zeer verheugd te horen dat We Are E voor deze speciale gelegenheid het muzikale programma voor haar rekening wilde nemen.

Voor 4 september neemt We Are E vanaf 23:00 de volgende dj’s mee:

Unders

Joey Daniel

Rauwkost (live)

Sandeep

Als speciale support act zal Naturel resident Flowers Greenfield de avond openen en zal er getoast worden op een legendarische zomerafsluiting! Het einde zal pas rond 05.00 uur in zicht zijn, dus maak je op voor een mooi slotakoord van de zomer! Zorg dat je in het bezit komt van een van de Naturel uitnodigingen (die overal op het strand en Den Haag rondzwerven) dan ben je in ieder geval verzekerd van entree.

Closingparty Naturel: Naturel invites We Are E

Vrijdag 4 september

22.00 – 05.00 uur

www.naturel.info

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws