Franchise stopt ermee

Partyscene Redactie | 11 augustus 2009
headlines

Franchise, het donderdagavond concept van de Escape, stopt er na 4,5 mooie jaren mee.

Aan al het mooie komt een eind, zo ook aan Franchise, het concept dat 4,5 jaar lang de donderdagavond in de Amsterdamse club Escape bezig hield. Op donderdag 27 augustus zal helaas de laatste editie van Franchise plaats vinden. De hele maand augustus zal in het teken staan van deze afsluiting. Daarom komen dj's Billy the Klit, Gregor Salto, Sidney Samson, Funkerman, Hitmeister D, Jamie Westland, Dani L. Mebius, Steven Quarré, William Shagspeare en Easy Ryan deze maand een waardige muzikale afsluiting geven. De organisatie heeft namelijk besloten dat het tijd wordt voor iets nieuws.

Franchise

Franchise op de donderdagavond in de Escape Venue is met de jaren een begrip geworden in het uitgaansleven in Amsterdam. Vele bekende dj's hebben er gedraaid. Aan Franchise in de Escape komt dan wel een eind, maar de Franchise evenementen gaan de komende jaren verder, door het hele land. Check hieronder per donderdag wie er nog draaien. Kaarten kosten 10 euro.

Franchise 13 augustus
Funkerman, William Shagspeare, Jamie Westland, Steven Quarré.

Franchise 20 augustus
Billy the Klit, Gregor Salto, Dani L. Mebius, MC Issy

Franchise 27 augustus
Sidney Samson, Billy the Klit, William Shagspeare, Dani L. Mebius, Marc Benjamin, Jamie Westland, Easy Ryan, Steven Quarré and many more.

Check ook www.franchise-events.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws