Rekord3r marathon

Partyscene Redactie | 30 juli 2009
headlines

Rekord3r organiseertop zaterdag 8 augustus marathons in Scheveningen en Rotterdam.

Zaterdag 8 augustus wordt voor Rekord3r een speciale dag. De organisatie gooit er dan namelijk twee dikke marathons tegenaan. Maar liefst meer dan 15 uur achter elkaar worden er op twee plekken events georganiseerd. De dag begint op het strand van Scheveningen bij strandtent Whoosah, waarna het circus rond de nacht verplaatst wordt naar de Rotterdamse Off_Corso, waar de afterparty van de Fit For Free Dance Parade door Rekord3r wordt verzorgd, tot 06:00 uur in de ochtend. Een dag dus om je niet te vervelen.

rekorder

Het begin dus in Whooasah, met een indoor en ‘a day at the beach’. Vanaf 16:00 uur ’s middags tot 01:00 uur ’s nachts is het relaxen, sjansen, hangen, liggen, voetballen, zwemmen, dansen, drinken en eten onder begeleiding van goede muziek. Canaf 23.00 uur gaan de deuren van de Off_Corso open. Voor dit feest vraagt de organisatie wel entree, namelijk 12,99 euro, het andere is gratis. Hieronder nog even de informatie en line-up per feest op een rijtje.    

Rekord3r • A day at the beach (15hr marathon)

Line-up: Olene Kadar (live), Joey Daniel, Sandeep, Johanna Mercker, Ranz und Tanz, Banda Bassotti, Erik Heijting

Tijd: 16:00 – 01:30

Rekord3r • Fit For Free Dance Parade After Party (15hr marathon)

Line-up: Wouter de Moor, Secret Cinema, Benny Rodrigues, Warren Fellow & Joey Daniel, Sandrien, Freddy Spool, Johanna Mercker, Jeff Moore & Kadir Pelit

Tijd: 23:00 – 06:00

Meer info vind je op www.rekorder.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws