Kavinsky vervangt Mix Hell op Solar

Partyscene Redactie | 13 juli 2009
headlines

De Franse electroheld Kavinsky is toegevoegd aan de zaterdag line-up van Solar. Daarnaast maakte de organisatie ook nog eens bekend gratis bier uit te delen op 7, 8 en 9 augustus. Het wordt een dolle boel dus.


De Franse electroproducer Kavinsky is nieuw in de programmering van de Solar-zaterdag. Hij vervangt Mix Hell, die onlangs afzegde. Kavinsky stond al jaren op het verlanglijstje van organisatie Extrema. Vorig jaar nog de grote afwezige op Extrema Outdoor, maar dit jaar is hij dus wel van de partij op één van de gezellige Extrema feestjes.

kavinsky

De andere primeur, namelijk gratis bier, is beschikbaar voor alle bezoekers die geheel verkleed naar het festivalterrein komen. Gratis bier staat te wachten in, hoe kan het ook anders, de Schlager Area. Met meer dan 160 artiesten en bijna net zoveel creatieve initiatieven verdeeld over de Live Stage, House of House, Technical Stage, Spiegeltent, Lemon Community, Ricco’s Village en alle creatieve dorpen op het festivalterrein is het allerprettigst toeven op 7, 8 en 9 augustus aan het water in Roermond.

Er zijn kaarten verkrijgbaar voor het gehele weekend, inclusief of exclusief camping, en dagtickets voor de zaterdag óf zondag. En mocht je een tentje niks vinden, dan kun je ook nog een festihut reserveren.

Check voor de prijzen én de voorverkoop http://extrema.nl/?module=timoco en www.solarweekend.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws