Mix van de Week: dj Franciscus

Partyscene Redactie | 26 juni 2009
headlines

Mix van de Week

Ben je dj, maar kom je niet veel verder dan het weinige publiek op je slaapkamer? Heb je eigen producties en wil je die delen met een groter publiek dan je familie en vrienden? Kortom is het tijd dat iedereen jouw mix- en produceertalent kan checken?

Mail dan info@partyscene.nl de link naar jouw mix op download sites als www.zshare.net, www.megaupload.com, www.sendspace.com, www.send2deliver.com of www.yousendit.com met daarbij een foto, tracklist en korte omschrijving van jezelf (waar heb je gedraaid, wat is je stijl, etc). Dan maakt de Partyscene redactie een selectie van de ingezonden mixes en wie weet ben je deze week al met je Mix van de Week online!

Vorige week kon je de mix van Spliph downloaden, deze week is Franciscus aan de beurt.

Frank Mulders is beter bekend als dj Franciscus (zijn doopnaam), is 28 jaar, woont in Leiden en draait house, techhouse en progressive. “Rond mijn 10e kwam ik voor het eerst in aanraking met electronic dance music ofwel ‘house muziek’ en sindsdien is het eigenlijk nooit meer over gegaan! House Music is a Feeling, zoals men dat zo mooi zegt. “In 2000 heb ik met een vriend (DJ Canta) dance feesten georganiseerd en op een van deze feesten trad ook dj Marco V op. Wat voor ons jonge gasten natuurlijk erg leuk was. In 2002/2004 ben ik meer allround gaan draaien en heb ik in mijn studenten tijd ruim 1,5 jaar voor het studentencafe De Beurs in Rotterdam gedraaid. In die tussentijd draaide ik ook ondermeer op hockeyfeesten.”

“Aangezien de vriend waar ik vroeger feesten mee organiseerde (DJ Canta) de laatset jaren veel actiever is dan ik op het gebied van draaien en organiseren heeft hij mij weer eens gevraagd om op een van zijn feesten te komen die hij samen organiseert met zijn vriendin (beter bekend als Miss Nycole). Mijn laatste gig was in De Rechter 13 juni in Eindhoven waar zij een van hun feesten hadden georganiseerd, zie de beelden hier."

Meer info over Franciscus hier, en check zijn mix hier!

Tracklist: SummerSweet Dj Mix 24 juni '09

1. Angels of Love - Seamus Haji

2. Starstuff vs Giv Me Luv - D Formation

3. Losing My Mind - Austin Leeds

4. Hometown Glory - Adele

5. Buy Now For sale - Mode Hookers

6. Alright Togther - Red Carpet

7. In the Moment - Haji & Emanuel ft Roachford

8. Needin U - The Face vs Mark Brown

9. Soul Makossa - Shovell & The Latin Hooligans

10. Inthe Air - TV Rock ft Rudy

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws