Generations of Love

Partyscene Redactie | 18 juni 2009
headlines

Op zondag 16 augustus komt Chemistry met een nieuwe editie van het Generations Of Love festival.

Het Generations Of Love festival vindt plaats op zondag 16 augustus, op een nieuwe locatie: Strand West in Amsterdam. De vorige editie in 2008 was een enorm succes, vandaar dus een vervolg. Verschillende generaties ‘housers’ gaan het volwassen worden van house-muziek vieren. House-music 21 jaar.  Geen festival waarbij name-dropping tot hoogste kunst is verheven en de kaartjes een vermogen kosten, maar een gathering van leuke artiesten en party-people op het strand van Amsterdam.

generations of love

Het festival biedt 4 verschillende areas waar de veelzijdigheid van house-music tot uitdrukking gebracht zal worden. Momenteel wordt aan de precieze invulling de laatste hand gelegd. Wel kunnen we je melden dat de volgende artiesten al bevestigd zijn: De Man Zonder Schaduw, Isis, Remy, Benny Rodrigues , Joost van Bellen, Marcello, Freddy Spool , MC Marxman, Lil Louis, Banda Bassotti, Ille Bitch, Sandrien, Juan Sanchez, Mulder, Anja Schneider, Wouter de Moor, Gideon Bouwens, , Funky Bastard, Per, Brian S. Victor Coral, Jaziah, When Harry met Sally & Tess is More, Wanka, MC P-Pholl.

Op het festival zal er – naast muziek - veel ruimte zijn voor lekker eten en drinken, relaxen en in het zonnetje zitten. Voor de aankleding en tenten is een samenwerking aangegaan met de ambitieuze mensen van tribalfields.com die gaan uitpakken met een verrassend assortiment aan tenten , huisjes, meubilair en barren. Vroege vogels betalen tot 1 juli 22 euro ex fee voor een kaartje, daarna en op de dag zelf betaal je 32,50 euro.

Check ook www.generationsoflove.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws