Draaien op Extrema Outdoor?

Partyscene Redactie | 4 juni 2009
headlines

Draai jij zaterdag 18 juli op Extrema Outdoor..? Doe mee aan de Dave Clarke contest en win.

Draaien op Extrema Outdoor, de droom voor menig aankomend dj en zelfs al voor gevestigde namen. Het kan jou nu gebeuren, want ook dit jaar host Dave Clarke zijn eigen techno-area met vrienden James Holden, Len Faki, Renato Cohen, Miss Kitten & The Hacker en wellicht jij dus. Extrema, haar boekingskantoor en artiestenmanagement ExtremaMusic en Dave Clarke supporten nieuw talent en zijn dus op zoek naar de artiest (m/v) die het aandurft om de allereerste baslijnen van Extrema Outdoor over het terrein te laten glijden.

outdoor

Denk jij dat je dat kunt, maak dan snel een dj-mix (techno, funky electro) van maximaal 45 minuten en stuur die vóór 13 juni op cd naar:    

Extrema Music

‘Dave Clarke Presents Contest’

P.O. Box 4950

5604 CD Eindhoven

Zorg er wel voor dat al je gegevens, zoals je naam, e-mail en mobiele nummer, er duidelijk op staan. De winnaar van de competitie wordt in de nacht van 27 juni op 3FM, DaveClarke.com en natuurlijk Extrema.nl en Extrema-outdoor.com bekendgemaakt. Dave geeft zelf ook alvast wat tips voor de deelnemers aan de competitie. “Ga niet iemand anders imiteren. Invloeden zijn prima, maar maak ze je wel eigen. Laat zien wie jíj bent, niet hoe goed jij iemand anders kan nadoen. Je moet passie hebben en doorzettingsvermogen, je moet in jezelf geloven, en je moet vooral jezelf blijven. Dat is het allerbelangrijkste. En een beetje risico nemen mag.” Extrema Outdoor vindt plaats op 18 juli en kaarten kosten 57,50 euro.

Surf ook naar www.extrema-outdoor.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws