Muziek & Meer Festival

Partyscene Redactie | 29 mei 2009
headlines

Een festival met goede artiesten, een relaxte sfeer en lekker eten en drinken. Dat is wat Villa Westend voor ogen heeft met Muziek & Meer, een gloednieuw beachfestival dat wordt gehouden aan de rand van de Westbroekerplas in Spaarnwoude. Het Muziek & Meer Festival vindt plaats op zaterdag 4 juli 2009.
Muziek en Meer festival
De organisatie van het festival heeft veel aandacht besteed aan de muzikale invulling. Er is gekozen voor een brede mix van lounge, nu-jazz, dance en live-muziek van eigen bodem. Naast de diversiteit op muzikaal gebied zijn alle ingrediënten aanwezig om het de fesitvalbezoeker naar de zin te maken. Het zal op 4 juli niet ontbreken aan heerlijke cocktails, tasty food, massages en meer. Muziek & Meer staat voor relaxen, picknicken, dansen en voetjes in het water. Kortom, een dag om met je partner, familie of vrienden heerlijk te genieten van een intiem zomers festival!

Het Muziek & Meer Festival presenteert Adani & Wolf die tracks van hun gloednieuwe album Supersteam live ten gehore zullen brengen. De releaseparty van Supersteam, een loungealbum met internationale allure, vond onlangs plaats in de Amsterdamse Supperclub. De komst van de DJ’s en muzikanten van Wicked Jazz Sounds is ook  bevestigd, net als de aanwezigheid van de Britse duizendpoot Ben Cullum. Deze getalenteerde muzikant, songwriter en dj/producer leverde onlangs nog een bijdrage aan het nieuwste album van zijn jongere broertje Jamie Cullum. Naast het schrijven van liedjes voor zijn broer speelt hij ook als basgitarist in zijn eigen band The Egg. Cullum produceert al jaren dancemuziek. Hij werkte onder meer samen met Ferry Corsten en Darren Emerson. Ook van de partij is dj Jurr. Hij is als producer medeverantwoordelijk voor het succes van de cd’s van de Supperclub.

Muziek en Meer festival

De dancemuziek is vertegenwoordigd met aansprekende namen als Marnix (Loveland), Lady Ace (Exprezz) en Michael ‘Ille Bitch’ Von L (Extrema). Zij worden bijgestaan door zangeres Lex Empress, die keer op keer weet te verbazen met haar prachtige stem en fantastische uitstraling en net haar eigen track Boyz uit heeft:



Samen zullen zij ervoor zorgen dat de bezoekers van Muziek & Meer de zonsondergang boven de Westbroekplas niet snel zullen vergeten.

De kleurrijke flyer waarin de sfeer van het festival goed naar voren komt is ontworpen door de Rotterdamse kunstenaar Eelco van den Berg. Hij is tijdens het festival aanwezig om live action paint demonstraties te geven. Daarnaast staat hij in de Villa als dj achter de draaitafels. Eelco wordt daar vergezeld door Ephrem, Stefano Richetta, Bruno Banner, Georgio Schultz, Dauphin en mc Sure.

Het Muziek & Meer Festival vindt plaats op zaterdag 4 juli van 14.00 tot 00.00 uur. Tickets kosten tot en met 7 juni (Early bird) 19,25 ex fee en daarna 25 euro per stuk en zijn online te bestellen via www.muziekenmeer.nu. Wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de bar van Villa Westend. Zie ook www.muziekenmeer.nu en www.villa-westend.nl

Win hier tickets, Partyscene verloot er 5x2

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws