Hot Chip dj set: win 3x2 tickets!

Partyscene Redactie | 27 mei 2009
headlines

Het immer zo ingetogen lijkende Haarlem zal op 30 mei wreed uit haar voorjaarsslaapje gewekt worden. Deze avond geen luwte, maar een zinderend hete avond met Full Spectrum @ Patronaat. De prachtige Spaarnestad zal eventjes uit de schaduw van haar grote zus Amsterdam stappen en de grondvesten waarop zij gebouwd is, doen schudden. Met een grootse act op het programma, kan dit niet anders dan een keihard succes worden!
Hot Chip
Hot Chip, de Britse electropopband welke gruwelijke hits scoorde met o.a. ‘Boy From School’ zal haar opmars maken op deze bijzondere editie van Full Spectrum. Hot Chip werd, volkomen terecht, genomineerd voor een Grammy Award, hun tweede album The Warning werd door het tijdschrift Mixmag verkozen tot het beste album van het jaar en het derde album, uit 2008, bood vruchtbare grond voor het ontkiemen van de monsterhit ‘Ready For The Floor’.

Hot Chip is echter veel meer dan een band en levert tal van vette remixen. De heren zijn misschien wel de allerbeste remixers van het moment te noemen. Denk aan hun remixen voor: Junior Boys, Skream, M.I.A., Late Of The Pier, Ladytron, The Pharcyde, !!! en Buraka Som Sistema. Ze zijn allemaal even prachtig en wanneer zij enkele van deze meesterwerkjes ten gehore zouden brengen, kan dit Full Spectrum wel eens de beste dj-set van 2009 opleveren. Hot Chip betekent lang niet alleen electropop, maar ook indie, dubstep en techno. Na een rits van optredens op vrijwel alle grote festivals die er te noemen zijn, doet Hot Chip met deze Full Spectrum editie eindelijk Patronaat aan.

Nuno Dos Santos sluit deze avond als vertrouwd weer aan. Ons Portugees-Hollandse zonnestraaltje uit Utrecht zal de uitbundige menigte voorzien van voldoende vitamine D om de dj-set van Hot Chip met een grote glimlach te doorstaan. Dos Santos, zelf ook een respectabele dj te noemen, gaat alle creativiteit in de strijd gooien om het Full Spectrum publiek te doen smullen van de prachtigste platen die er op dit moment te vinden zijn.

Win hier tickets!

Zaterdag 30 mei 2009

Full Spectrum

Hot Chip dj-set (UK)

Nuno Dos Santos

VJ Slof

23.00 - 04.00

Patronaat, Haarlem

Entree 12,-

www.fullspectrum.nl

www.patronaat.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws