PS Interview: TWSTd dj's deel II

Partyscene Redactie | 28 april 2009
headlines

Zoals elk jaar pakt TWSTd dit jaar weer behoorlijk uit met Koninginnedag en –nacht. Het Weteringplantsoen is het sfeervolle decor op woensdagnacht 29.04 van 19.00 tot 01.00 uur en op donderdag 30.04 van 12.00 tot 21.00 uur. Daarna kun je nog door in de Flex Bar voor een officiële afterparty.

 

Op de line-up staat verschillende grote nationale en internationale toppers. Partyscene stelt in samenwerking met de boys van TWSTd enkele fijne dj’s aan je voor. Vandaag tijd voor Bart Skils, Kevin Arnemann, Wouter de Moor, Steve Rachmad en Tom Trago.

TWSTd QNSDY: Bart Skils

 

bartHet fenomeen Bart Skils. In vele hoedanigheden actief, producer, organisator, maar bij ons als deejay gaat hij het spreekwoordelijke dak eraf draaien.

 

Is het je eerste keer bij TWSTD met Koninginnedag?

Nee het is niet de eerste keer.  Ben bij alle edities van TWSTD QNSDY geweest en elk jaar is het weer een groot feest van bekenden en gezellige mensen. Een soort eerste bijeenkomst voor de zomer zeg maar..

 

Wat verwacht je persoonlijk de 30e ?

Een groot kolkend feest op het Weteringcircuit met heel veel leuke dansende mensen.

 

Welke plaat ga je zeker draaien de 29e / 30e?

Ik heb net een remix afgemaakt voor een track op Joris Voorn’s label Rejected. Het origineel is van Pitto en de track heet Feeling. Het is een enorme party plaat geworden, dus deze gaan we zeker draaien!

 

Welke dj / act bij twstd blijf je zelf voor?

Dit jaar wil ik de live act van Marek Hemman graag zien. Verder een aantal Nederlandse DJ’s en uiteraard de mystery guest :)

 

Nog een persoonlijk advies of tip voor de bezoekers van Partyscene?

Laten we er samen een mooi feest van maken, ik heb er in ieder geval nu al zin in!

 

Wat is er op dit moment in de maak bij Bart?

Er komen binnenkort remixes uit voor o.a. Marcus Meinhardt, Pitto, Mark Henning, Audio Fly en Mark Broom. Verder nog een aantal 12”ches en een mix cd. Genoeg te doen dus de komende tijd :)

 

 TWSTd QNSDY: Kevin Arnemann en Teatro Kultka

 

kevinNieuwelingen en verse jaarwinnaars van de Dommelsch TWSTd DJ Contest,  Kevin Arnemann en het duo Teatro Kultka, worden voor het eerst na de finale in Melkweg gepresenteerd en mogen laten zien wat ze in huis hebben voor een groot publiek. Kevin beantwoordt een aantal korte vragen.

 

Is het je eerste keer bij TWSTD met Koninginnedag?

Nee, ik was de afgelopen 3 jaar ook altijd bij TWSTd te vinden. Dus het is wel bizar dat ik er nu zelf mag draaien.

 

Wat verwacht je persoonlijk de 30e ?

Heel mooi weer, gezelligheid, goeie muziek en heel veel oranje.

 

Welke plaat ga je zeker draaien de 30e ?

Dat zie ik de dag zelf wel, in ieder geval zal het tempo er goed in zitten!

Welke dj / act blijf je zelf voor?

Ik ben erg benieuwd naar Nakadia en Marek Hemmann zijn lange set in de Flex (op de after; red)

 

Nog een persoonlijk advies of tip voor de bezoekers van Partyscene?

Neem je goede humeur mee en maak er een hele dikke Queensday van.

 

Wat is er op dit moment in de maak?

Er zijn plannen voor een eigen feest en verder staan er een aantal leuke gigs in de agenda waaronder draaien op de TWSTd stage voor Derrick May op het Rockit festival.

 

TWSTd QNGHT: Tom Trago

 

tom tragoEen warme live set op de nacht komt van Tom Trago die door onder meer VPRO en DJ Broadcast bedolven is onder lovende kritieken na zijn recente debuutalbum release.

 

Is het je eerste keer bij TWSTD met Koninginnedag?

Ja, wel als dj, niet als bezoeker. Ok ben in de afgelopen jaren wel vaker langs het podium gekomen en er is altijd een goede sfeer, dus ik heb er zin in!

 

Wat verwacht je persoonlijk de 29e?

Zoals altijd veel mensen die zin hebben in een feestje, dus gezelligheid en feest. En ik hoop op goed weer!

 

Welke track ga je zeker spelen de 29e?

Mijn eigen album, VOYAGE DIRECT, dat presenteer ik in een live set, waarbij disco, house en techno hand in hand gaan.

 

Welke dj / act bij TWSTd blijf je zelf voor?

Arjuna Schiks

 

Nog een persoonlijk advies of tip voor de bezoekers van Partyscene?

VOYAGE DIRECT!  en vergeet je zonnebril niet.

 

Wat is er op dit moment in de maak, waar ben je druk mee?

Er komen dit jaar nog 3 albums aan, daarnaast ben ik nu druk met het toeren rondom Voyage Direct, mijn album op rushhour. En ik draai natuurlijk elk weekend op de leukste feestjes.

 

 TWSTd QNSDY: Wouter de Moor

 

wouter de moorAanstormende talenten als Kabale und Liebe, Daniel Sanchez en Wouter de Moor die met produkties en labels internationale aandacht op Amsterdam vestigen zijn mede dankzij TWSTd op de kaart gekomen.

 

Is het je eerste keer bij TWSTD met Koninginnedag?

Nee, ik heb al 2 keer eerder bij de TWSTD op QNSDY mogen spelen.

 

Wat verwacht je persoonlijk de 29e / 30e ?

Nou, waarschijnlijk staat de hele stad op z'n kop en gaat het helemaal los bij het TWSTD! Persoonlijk kijk ik het meest uit naar de 30ste omdat het overdag is en mensen er echt helemaal voor gaan en het echte feest gevoel hebben. Veel vrienden en bekenden komen ieder jaar weer braaf naar de TWSTD, dus het gaat in ieder geval gezellig worden!

 

Welke plaat ga je zeker draaien?

DJ WILD - AHORA (Kabale Und Liebe rmx) SoWeSo 002, dit is het nieuwe label val Kabale Und Liebe en Lauhaus.... Super vette tracks, waaronder deze!

 

Welke dj / act bij twstd blijf je zelf voor?

Het is niet zozeer 1 specifieke dj waarvoor ik zal blijven, maar meer de hele programmering van de dag... Ik denk dat het een boeiende line-up is, die voor veel beweging in het veld zal zorgen!

 

Nog een persoonlijk advies of tip voor de bezoekers van Partyscene? 

Offcourse! Jullie moeten zeker Kevin Arneman gaan checken... Hij heeft afgelopen jaar de TWSTD DJ contest gewonnen en heeft veel indruk op mij gemaakt tijdens de voorrondes.

 

Wat is er op dit moment in de maak?

Deze maand komt mijn eerste remix uit op Bla Bla ltd. van Juan Sanchez. In juni komt Wouter de Moor - Afternoon Thing uit Bla Bla ltd. met een Paco Osuna remix. Daarnaast heb ik afgelopen tijd veel nieuwe muziek gemaakt met Gideon Bouwens aka Phonopunk. En daar gaan jullie komend jaar nog veel van horen!

 

TWSTd QNSDY: Steve Rachmad

 

Na 25 jaar in het vak nog steeds vernieuwend. Steve Rachmad;

steveIs het je eerste keer bij TWSTD met Koninginnedag?

Nee, tot nog toe bijna ieder jaar. Vaak is dit ook 't enige dat ik doe op die dag. Geen gigs meer erna. Ik heb vaak in de situatie gestaan dat we met z'n allen spontaan op 'n leuk feestje belandden en dat ik dan de stad weer uit moest voor 'n gig. Dus 1 of 2 keer per jaar kies ik voor mezelf :)

 

Wat verwacht je persoonlijk?

Ik verwacht weer 'n gezellig ons kent ons sfeertje bij TWSTD.

 

Welke plaat ga je zeker draaien?

Dat weet ik eigenlijk nooit van te voren. Bij geen enkele gig hoor. Draai wat dat betreft vrijwel altijd spontaan. Heb soms zelfs dat als ik moet beginnen 2 platen op de decks leg omdat ik niet kan kiezen welke 't wordt. Op ''t laatste allerlaatste moment kies ik dan welke van de 2 't wordt.

Welke dj / act bij TWSTd blijf je zelf voor?

Meestal ben ik er wel de hele dag dus hoor ik vrijwel iedereen wel. Maar ben erg benieuwd naar Tim Wolff. Melon hoor ik ook altijd graag draaien en Kabale...

 

Nog een persoonlijk advies of tip voor de bezoekers van Partyscene?

Als je dan toch in de stad bent zeker even bij TWSTd komen buurten.

 

Wat is er op dit moment in de maak?

Ben op 't ogenblik veel aan 't remixen (Peter Horrevorts, Mauro Picotto, Estroe, Marc Romboy, Nic Fanciulli). Net m'n release uit op Saved Records en echt heel veel ideeën die ik daarna wil afmaken.

 

 Voor meer informatie, de programmering en bijzonderheden kijk je natuurlijk op de website van TWSTd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws