Shapeshifters zijn terug in het land

Partyscene Redactie | 1 april 2009
headlines

Dé wekelijkse clubavond van Amsterdam, Framebusters in Escape, vierde in maart zijn vierde verjaardag! Dj’s als Gregory en Simon Dunmore van Defected kwamen langs, en dat dit goed los ging kan je hier checken, een interview en sfeerbeelden met Simon Dunmore:



Daarnaast kan je nog steeds elke zaterdag Decibel radio checken, want Framebusters wordt live vanuit Escape uitgezonden. Dus dat betekent zes uur lang, van 23.00-05.00, de beste tunes, nieuwste tracks en beste (inter)nationale dj’s live & direct from Escape! Check www.decibel.nl voor jouw frequentie.

Ook biedt Escape je in deze zware tijden gratis clubben aan. Niet alleen kan je vanaf nu elke zondag bij Shape gratis naar binnen bij vertoning van je studentenkaart of OV jaarkaart, ook bij de Rembrandt House Mob in Escape Lounge kan je van donderdag tot en met zondag gratis dansen en sjansen. Dj's Didier Stijn, Bobby Mash, Reuben Alexander en dj Touché rocken wekelijks deze nieuwste hotspot aan het Rembrandtplein. Om studenten nog eens extra te verwennen gaan op donderdag alle cocktails voor slechts 5,- euro over de toonbank! Via Escape Caffé loop je via de trap zo naar boven, naar de Escape Lounge, elke donderdag tot en met zondag van 19.00 – 02.00 ben je van harte welkom voor lekkere muziek en koele drankjes.
Framebusters Escape april 2009
De maand april wordt afgetrapt met twee sexy swingende dames, want op zaterdag 4 april heeft resident Raymundo Yasmin Le Bon en Marcella. De beste en zomerste platen, dansende mensen, je ogen dicht… en je staat op Ibiza met deze lovely ladies! Raymundo: “April brengt de lente en daarom zijn deze frisse dj’s tijdens Framebusters aanwezig. Yasmin Le Bon en Marcella zijn misschien wel de drukste vrouwelijke dj’s van dit moment, hun vrouwelijke dj touch zal de avond een bijzondere lading geven.” Mc Pryme komt de boel extra hypen, en Joshua Walter rockt de tweede zaal, de deLux op het balkon. Zaterdag 11 april zetten Raymundo, Frederik Abas en Costar op de sax de toon en zorgen deze drie heren met hun love for housemusic voor opzwepende taferelen in Escape. Volgens Raymundo komt dit helemaal goed: “Met Frederik en Costar is het weer ouwe jongens krentenbrood, de chemie tussen deze heren zorgt voor bijzondere uitwerking op de dansvloer!” Voor de afwisseling kan je GirlsLoveDJs icoon Ruby Wax checken in deLux: als het maar dansbaar is, dan draait ‘ie het!

Zaterdag 18 april is the dreadman van de partij. En iedereen weet: als Luciën Foort in da house is, dan is er geen houden meer aan! Daarnaast is Marc MacRowland erbij om de avond te openen. “Marc MacRowland en Lucien Foort zijn de mannen met een grote liefde voor house en een platenkeuze die ik zeer waardeer, ben blij dat ze er bij zijn”, aldus Raymundo. Dan Stezo verzorgt de vocalen en Lars Vegas runt vanavond de deLux. De week erop zijn new kids on the block Sven & Tettero te gast bij Raymundo. Onlangs rockten ze nog de Melkweg tijdens Rauw, en ook deze zomer hebben ze een drukke agenda. Raymundo vertelt waarom hij ze uitgenodigd heeft achter de decks: “Sven en Tettero rocken als een gek en het is daarom niet vreemd dat zij op heel wat feesten en festivals geprogrammeerd staan, supergasten!” Mo MC vult de boys aan, en Danney host de deLux met zijn eclectische tunes.
Shapeshifters
Ook op Koninginnenacht zit je in Escape goed. Niemand minder dan de Shapeshifters zijn dan in het huis! De Engelse lads, bestaande uit Max Reich en Simon Marlin, braken reeds in 2004 door de megahit Lola’s Theme. Daarna volgden hits als Back To Basics, Pusher en Incredible. Raymundo is dan ook zeer blij de heren achter de decks te hebben: “Deze Koninginnenacht belooft weer een dikke avond te worden met mijn Engelse vrienden. Deze wereldact weet als geen ander de gevoelige snaar te raken bij het publiek en met hun enthousiasme weten ze iedereen te beroeren in de club!” In oktober 2008 waren de Shapeshifters tijdens het Amsterdam Dance Event al aanwezig in Escape tijdens Framebusters, check hier de beelden en het interview:



In deLux wordt deze avond ook uitgepakt, want Joshua Walter, Ruby Wax, Lars Vegas én Danney gaan de oranje zaal op zijn kop zetten!

Partyscene verloot tickets voor elke Framebusters avond, check ze hier!

www.escape.nl

The Shapeshifters – Chime

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws