Niet vergeten: GKA vanavond!

Partyscene Redactie | 30 maart 2009
headlines

Ook dit jaar weer een uitreiking van de fel begeerde Gouden Kabouter Awards en nog wel in het teken van de mode!

Maandag 30 maart 2009 te Paradiso, “de oscars van de dance”.

De Gouden Kabouter Awards komen er weer aan! De uitreiking van deze publieksprijzen voor allen die werkzaam zijn in het uitgaansleven, ook wel de Oscars van de dancescene genoemd, staat elk jaar garant voor veel jolijt en tumult (met grote publieke belangstelling en veel aandacht van de pers!). Ondanks dat de Gouden Kabouter Awards prijzen met een knipoog zijn, worden ze stiekem heel serieus genomen.

Elk jaar proberen we de avond van de Gouden Kabouter Awards (GKA) scherp, entertainend en origineel te maken met een thema; iets wat actueel en/of spraakmakend is in de clubscene op dat moment. Vorig jaar was het thema sponsoring en commercie in de dancescene. Met als absolute topper een surprise optreden van Daft Punk. In 2007 deden we een succesvolle poging om carnaval te introduceren aan het uitgaanspubliek boven de rivieren. Het jaar daarvoor was het thema ‘Oude-te-house’ (bejaardenhouse!) - een statement over de vergrijzing onder DJ’s en feestorganisaties, met als speciale gast Vader Abraham (en de sexy smurfinnen die uit een reuze waterkraan sprongen). In 2005 organiseerden we onze eigen versie van Idols, compleet met een jury die de toespraken van alle kabouterwinnaars beoordeelden.

Voor de komende GKA’s, inmiddels de dertiende editie,  is het thema ‘Mode’ – een onderwerp wat veel raakvlakken met de dancescene heeft. In Paradiso worden kabouters in 13 verschillende categorieën uitgereikt aan de top van de Nederlandse partyscene. Verwacht daarnaast heftige catwalk presentaties, scherpe jury commentaren door BN fashionjuristen als Bas Kosters, fashion styliste JoJanneke, Ruud van der Peijl, Martin de Waal (Fashion DJ),  Maik de Boer (zoekt vrouw), Rossana Lima, (Next EX Kluivert), “Hollands Next TopSnol”, Marlies Wekkers (nieuwe ochtendmode), Don Diablo met Paris Hilton, Vision Impossible, Dooske, MC Buttslammer en DJ Jack Undercover, plus fashiondj’s, stijliconen en veel mystery guests.

Kortom, weer een avond om niet te missen!

Gouden Kabouter Awards

Paradiso – 30 maart 2009

 

20.30 – 21.30 uur: Rode loper interviews

21.30 - 00.00 uur: Uitreiking awards

00.00 – 04.00 uur: Celebrity afterparty

Tickets uitreiking & afterparty:    € 15.- inc membership

Het evenement is publiekelijk toegankelijk. Kaartjes zijn te koop via de reguliere Paradiso voorverkoopadressen en op de avond zelf aan de deur.

Locatie: Paradiso, Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws