Static in Trouw

Partyscene Redactie | 28 maart 2009
headlines

Vanavond is er weer een nieuwe editie van Static in Trouw.  Resident Bart Skils draait samen met Frodo en live-act Pole. De club sluit nog steeds om drie uur, maar vanavond kun je toch een uurtje langer feesten.


Trouw is namelijk geopend tot drie uur wintertijd.


De carrière van Live-act Pole (Matador Records, Mute Records) is met recht een vreemd verhaal. De Berlijnse artiest, die eigenlijk Stefan Betke heet, liet het Pole 4-filter van zijn Waldorff synthesizer in 1996 vallen. Het ging stuk en was niet meer geschikt om muziek te maken, maar Betke experimenteerde er toch mee.


Stefan Betke a.k.a. Pole


Stefan Betke a.k.a. Pole...


Door het defecte filter hoorde hij constant vreemde ‘sis –en popgeluiden’ en daarmee ging hij als producer aan de slag. Betke produceerde vier albums, die “1”, “2”, “3” en “R” heette. In 2003 liet hij voor zijn album Pole die stijl los. Zijn laatste album is Steingarten en dateert uit 2007.


Kaarten zijn vanaf 22:30 uur aan de deur verkrijgbaar. Trouw is vandaag tot drie uur wintertijd  geopend. Kom vroeg en denk aan de buurt. Olaf Boswijk liet Partyscene weten dat er volgende week gesprekken zijn met de stadsdeelvoorzitter aangaande de openingstijd. www.trouwamsterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws