Nothing beats Home Sweet Home

Partyscene Redactie | 18 maart 2009
headlines

21 productions is hard aan de weg aan het timmeren om Amsterdam op zijn best te tonen met avonden vol lekkere minimal en techno muziek en deep housy klanken.

De vorige twee edities waren reden genoeg om mensen te laten rocken als nooit tevoren. Met als voorbeelden de afsluiting van Rauwkost op 22 november, de heerlijke inleidende tonen van Alexander Engels & Melchior op beide edities en de aanstekelijke vibe die Ricketic en Lucatone altijd met zich meebrengen. Ook Darko Esser liet zich op 24 januari van zijn beste kant zien, door de laatste twee uur de dansvloer zijn wil op te leggen met geweldige platen. Voor de mensen die er waren hoeft er verder geen uitgebreid verslag meer gedaan te worden om aan te tonen hoe mooi een avond kan zijn.
Home Sweet Home
Mocht je nou deze heerlijke avonden gemist hebben, dan heeft 21productions nu heel goed nieuws voor jou! Zaterdag 21 maart is het weer tijd om je mooie kleren uit de kast te pakken en je allerstoutste schoenen aan te trekken. Het feest vindt wederom in de club Home plaats, een locatie die zonder meer de basis biedt voor onvergetelijke avonden. De line-up is wederom gevuld met Ricketik, een resident dj die onlangs op een afterparty na Ricardo Villalobos en Raresh mochten draaien op verzoek van Ricardo himself. Maar ook Mischa Ozanna, PacoDeluxe en Alexander Engels zullen van de partij zijn om de hele avond de pannen van het dak te draaien.

Rauwkost (live) behoeft eigenlijk geen uitgebreide introductie, aangezien dit duo zich al meerdere malen op alle toonaangevende festivals in Nederland heeft bewezen. De laptops waar al zo veel mooie beats in zijn ontstaan zullen ook op 21 maart weer uit de kast gehaald worden om ervoor te zorgen dat elke avond waar Rauwkost optreedt, een unieke avond met nooit eerder vertoonde muziek wordt.

Julien Chaptal (Le Clic, France) is een internationaal bekend en erkende dj, o.a. bekend van de Cocoon Club in Frankfurt en Club Rex in Parijs, maar ook heeft hij de Nederlandse festivalpodia al vele malen bezocht.

Julien heeft de opdracht gekregen om de laatste twee uur de dansvloer van de club Home om te toveren in een walhalla voor muziekliefhebbers. Deze alom gerespecteerde dj neemt zijn beste platen uit zijn collectie mee, zodat de organisatie in ieder geval kan zeggen dat er alles aan gedaan is om het feest zo mooi mogelijk te maken.

Maar geen mooi feest zonder mooie mensen. Dus zorg dat je erbij bent, 21 maart!

Home Sweet Home

Zaterdag 21 maart 2009

23.00 – 05.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

www.clubhome.nl

Line up: Alexander Engels, Julien Chaptal, Mischa Ozanna, PacoDeluxe, Ricketic, live: Rauwkost

Voorverkoop: 9,-

Deurverkoop: 11,-

Kaarten verkrijgbaar via www.21productions.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws